1. Amatör 23-24 Ekim´de başlıyor

6 Ekim 2021 17:19

Isparta 1. Amatör Futbol Ligi'nde heyecan başlıyor. Isparta Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Erhan Oturak, 18 takımın mücadele edeceği ligde 2 grubun olduğunu bildirdi.
Ispartaspor vefa örnekleri göstermeye devam ediyor
Ispartaspor, 1967 yılında takımımızda forvet mevkiinde oynayan Süleyman Terlikçi, 1971-1972 sezonunda orta saha mevkiinde oynayan Vedat Karakoyun ve 1967 yılından 1973 yılına kadar kulübümüzde masör ve malzemecilik görevlerini üstlenen Erol Gülatan'a ziyaretlerde bulunarak hem Ispartaspor'u konuştu hem de forma hediyesi takdim etti.
Yapılan ziyaretlerde değerli emektarlarımız başta Atakan Yazgan başkanın başarılarından ve takımımızın bulunduğu konumdan gurur duyduklarını belirtirlerken aynı zamanda aynı formayı terlettikleri arkadaşları Tarık Söyleyici'nin böylesine köklü bir kulübün başarısının en üst seviyede olduğu dönemde teknik direktörlük yapmasından mutluluk duyduklarını ve Tarık Hoca'nın başarılı olacağına inandıklarını dile getirdiler.
Kulüp tarafından yapılan açıklamada ise “Biz Ispartaspor Kulübü olarak geçmişte takımımıza emekleri dokunmuş yöneticisinden futbolcusuna bütün değerli isimleri ziyaret etmeye ve vefa göstermeye devam edeceğiz” denildi.
LEVENT DOĞAN

Bu haber 1190 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...