ISKUDER TEKESPOR´DAN BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN´E ZİYARET

4 Kasım 2021 09:36

ISKUDER Tekespor Başkanı Zeynep Tola Altın, yöneticileriyle birlikte Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen''i ziyaret etti.
Isparta Kültür Turizm Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (ISKUDER) başlattığı sosyal sorumluluk projesiyle fark yaratıyor. Isparta'da yaşayan kız çocuklarını spora teşvik etmek, genç yaştaki kız çocuklarını sporla tanıştırmak, kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak ve basketbol branşında Isparta'yı temsil edecek başarılı sporcular yetiştirmek amacıyla başlatılan proje için ilk adım atılıyor.
Isparta'nın ilk kadın basketbol takımı olan ISKUDER Tekespor Kadın Basketbol Takımı 2021-2022 sezonu için hazırlıklarını sürdürüyor.
ISKUDER Tekespor Başkanı Zeynep Tola Altın, yöneticileriyle birlikte Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'i ziyaret etti. Aydın, yaptığı projeleri ve çalışmaları Başkan Başdeğirmen'e anlattı. Basketbolda Isparta'yı en iyi şekilde temsil edeceklerini söyleyen Altın, spora ve sporcuya değer veren Başkan Başdeğirmen'den destek istedi. Altın, “Spora ve sporcuya değer veren bir belediye başkanımız var” dedi.
Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ise amatör spora desteklerin süreceğini belirterek, programının uygun olması halinde maçlara geleceğini söyledi.
Bu arada kasım ayının son haftası başlaması beklenen ligde. C grubunda mücadele edecek olan ISKUDER Tekespor Kadın Basketbol Takımı, Kepez Belediye (Antalya), İzmir Büyükşehir Belediye, Muğla Karya ve Turgutlu Belediye (Manisa) kadın basketbol takımlarıyla C grubunda mücadele edecek.
Hazırlıklarını 6 Mart Spor Salonunda sürdüren Iskuder Tekespor Kadın Basketbol Takımı, yeni sezonda Isparta'yı en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyor.
LEVENT DOĞAN

Bu haber 1647 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...