Özel İdaresi´nde Bütçe görüşmeleri sürüyor 2022 Yılı Tahmini Bütçesi 170 milyon TL.

5 Kasım 2021 16:55

 

İl Genel Meclis Başkanı Serkan Keskin, “2021 yılı için bütçemiz 160 milyonken, 2022 yılı için ön görülen bütçemiz 170 milyon olacaktır. Yine aslan payı Milli Eğitim Müdürlüğümüz alacaktır. Bütçemizin Isparta'mıza, İlçelerimize ve Köylerimize hayırlı olmasını temenni
ediyorum” dedi.
Bütçe görüşmelerinin başladığını ve ay
sonuna kadar devam edeceğini söyleyen İl
Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin, 170
milyon TL bütçeden aslan payının Milli
Eğitim Müdürlüğüne tahsis edileceğini ifade
etti.
170 milyon TL'lik bütçenin yanı sıra, TBMM
Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç'in
girişimleriyle ek ödenekler sağlandığını
belirten İl Genel Meclisi Başkanı Keskin, “2021
yılında ayrılan bütçenin yüzde 90'ını
gerçekleştirdik. Buna büyük katkı sağlayan Özel
İdare
çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. 5202 sayılı İl
Özel İdaresi kanunu gereğince, kanunen yapılması
gereken bütçe çalışmalarına 1 Kasım itibariyle
başlamış
bulunmaktayız. İlgili kurum ve kuruluşlarla Özel İdare
çalışanlarımızla birlikte, Meclisimizde ay sonuna kadar
çalışmalarımızı tamamlayacağız ve bütçemizi onaylayacağız. Bütçemizin kanunen yüzde 20'sinin Milli Eğitim Müdürlüğüne aktarmak durumundayız. 2022 yıl içerisinde de bütçemizin yüzde 20'sini Milli Eğitim Müdürlüğüne aktaracağız.
Amacımız burada stratejik planlarımızı en doğru şekilde tamamlayıp, Isparta'ya daha çok hizmet etmek. İnşallah bunu da tamamlayacağız. 2021 yılı için bütçemiz 160 milyonken, 2022 yılı için ön görülen bütçemiz 170 milyon olacaktır. Yine aslan beyin Milli Eğitim Müdürlüğümüz alacaktır. Bütçemizin Isparta'mıza, İlçelerimize ve Köylerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.
Sene sonunda TBMM Başkan Vekilimizin büyük destekleriyle Özel İdaremize ek kaynaklar getiriyoruz. O ek kaynaklarla da bildiğiniz üzere Köylerimizde, Davraz'da büyük yatırımlar yapıyoruz. Buradan da kendisine teşekkür ediyorum. 2021 yılı için ön görülen bütçemizin de yaklaşık yüzde 90'ını tamamlanmış bulunmaktayız. Buda şu anlama gelmektedir: Stratejik planlarımız doğru ve düzgün bir şekilde yaptığımız zaman hedeflerimize ulaştığımızı göstermektedir. Stratejik planlara ulaşmasında özellikle Özel İdare Çalışanlarımıza da teşekkür ediyorum. Onlarında katkısı büyük, bunları da görüyoruz” dedi.
HABER MERKEZİ

Bu haber 1205 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...