“Safları sıkılaştırarak Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Erdoğan´a içeride ve dışarıda vermiş olduğu mücadelede destek olmak”

15 Kasım 2021 16:50

Ak Parti Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı hafta sonunda Isparta Meydan AVM Belediye Kültür Merkezi'nde yapılan toplantıya TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç, AK Parti Milletvekilleri Recep Özel, Mehmet Uğur Gökgöz, Koordinatör Milletvekili Salim Çivitcioğlu, AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, İl Genel Meclis Başkanı Serkan Keskin, Belediye Başkanları, İlçe Teşkilatları, Kadın ve Gençlik Kolları ve çok sayıda partili katıldı.
AK PARTI İL BAŞKAN VEKİLİ HAMİDULLAH ARMAĞAN:
“Biliyorsunuz 2023 yılında yapılacak olan zorlu seçim sürecinde önceki seçimlerden daha da zor geçecek seçimlere daha çok çalışarak hazırlanmamız ve bu süreci de çok iyi yöneterek ve Cumhur İttifakında yine aynı şekilde yerele yayarak sahaya yansıtmaması gerektiği kanaatindeyim” dedi.
İL KOORDİNATÖR MİLLETVEKİLİ SALİM ÇİVİTCİOĞLU:
“2018'de başladığımız süreçte Akdeniz bölgesinde bölge koordinatörü olarak görev yapmaktayım. Bu güne kadar diğer Akdeniz bölgesinde ki Osmaniye'dir, Hatay'dır, Adana'dır diğer bütün illerimizle bu süreci yürüttük. Bu dönem nasip oldu Isparta'dayız. Bu saatten sonra bana soranlara ne dersin dediğinde ben Ispartalıyım diyorum. Kıymetli milletvekili abilerim ve siz teşkilat kabul ederse ben Isparta'nın 4. Milletvekiliyim” diye konuştu.
BELEDİYE BAŞKANI ŞÜKRÜ BAŞDEĞİRMEN:
“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Büyük ve Güçlü Türkiye Sevdasıyla çıktığı ülkeye hizmet yolunda ülkemiz 20 yılda büyük bir değişim ve gelişim sağlamıştır. Bu kutlu yürüyüşümüze Ak Parti Türkiye'de hizmetin, fedakarlığın, cesaretin büyük vizyon ve projelerin kısacası milletin hizmetkarı olmuştur. Seçim öncesi verdiğimiz her bir sözün arkasında durduk. Belediye başkanı ve ekibim olarak sözlerimizi tek tek yerine getirebilmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Bize verilen 5 yıllık görevimiz sonunda verdiğimiz şu sözü yerine getiremedik, yapamadık diyeceğimiz hiçbir şeyin olmayacağına Allah'ın izni ve siz dava arkadaşlarımın destekleriyle inancım tamdır. Bu çalışmalarımız neticesinde şehrimiz ön sıralarda yer alacak ve Türkiye' ye örnek teşkil eden bir il olarak parmakla gösterilecektir” dedi.
MİLLETVEKİLİ MEHMET UĞUR GÖKGÖZ:
“Geçen hafta Bingöl'de bir partinin grup başkan vekilinin şehit yakınına küfürü ile başlayan süreci aynı partinin genel başkanının da meclisteki grup toplantısında aynı hakareti artırarak devam ettiğini hep beraberce izledik. Hep beraberce gördük. Hep beraberce kınadık, hep beraberce şehit ve gazi aileleri adına bu söylenmeyi reddettiğimizi, kınadığımızı ve lanetlediğimizi ifade ettik. Çünkü bizler şehitlerin bıraktığı bu aziz vatanda 780 bin kilometrekarelik alanda şehit ve gazi ailelerine borçluyuz. Hiçbir zaman okçular tepesi boş olmayacak, boş kalmayacak derken bizler şehitlerimize ve gazilerimize minnet duygularımızı açıkça ifade ettik. Kıymetli dostlar kıymetli hazirun Tabii ki bunların derdi başka. Bunların milletle, milliyetle, vatanla, toprakla alakalı hiçbir bağlantıları yok” dedi.

MİLLETVEKİLİ RECEP ÖZEL:
“ Bütün sorunların Danışma Meclisinde konuşulması gerektiğinin altını çizerek, “Adı üzerinde İl Danışma Meclisi bütün problemleri sorunları Isparta'ya yapmamız gerekenleri, ne eksik kaldı, şunu şöyle yapalım denen bir mecra olması. Özellikle de teşkilat mensuplarımızın , üyelerimizin gelip burada görüşlerini beyan etmesi toplantıların daha verimli geçmesi kanaatinde olduğumdan dolayı, sözün bizim milletvekillerinin yada protokolün konuşup gittiği toplantıdan ziyade sahada duyduğumuz, vatandaşın size aktarmış olduğu problemleri birebir burada dinleme fırsatı yakaladığımız toplantılar haline getirirsek eksiğimiz ne, yanlışımız ne. Hangi iş yanlış gidiyor. Bunlara eğer burada müzakere imkanı bulabilirsek partimiz daha diri olur. Daha canlı olur. Vatandaşın daha çok dokunma noktasında neremiz eksik bizler de görmüş oluruz. Bizlere bu uyarıları çok ciddi manada yapın. Şurada şu konuşuluyor, bura da bu konuşuluyor. Bunu hiç çekinmeden ben şunu şunu dersem bana şu kızar. Arkadaşlar burası kimsenin kimseye kızma mekanizması değil. AK Parti'nin hukuku şahıslarımızın hukukundan çok daha önde gelir” şeklinde konuştu.

TBMM Başkanvekili SÜREYYA SADİ BİLGİÇ:
“2023'e doğru gidiyoruz. 2023'e gittiğimiz bu süreç içerisinde bizlere düşen safları sıklaştırmak. Ve safları sıklaştırarak inşallah liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a içerde ve dışarda vermiş olduğu mücadele de destek olmak. Sizler hepiniz gayet yakinen biliyor ve takip ediyorsunuz ki bir şer İttifakıyla Türkiye karşı karşıya. Bu şer ittifakının içerisinde terör örgütleri, onların uzantıları, onların iş birlikçileri ve aynı zamanda da hala bir taraftan PKK'nın uzantısı ama öbür tarafta da FETO'nun içerideki kripto yapıları iş birlikçileriyle bu büyük bir mücadele sürüyor gidiyor. Bir yandan da buna maşasını elinde tutan emperyalist yapılarla ABD'siyle, Avrupa birliğiyle çok derin bir kavga devam ediyor. Elhamdülillah Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye Cumhuriyeti devleti hem Türk dünyasına hem de ümmete bir umut, ümit ve rol model olmaya da devam ediyor. İşte çok yakın zamanda da evvelki gün gördük ki Türk dili konuşan ülkeler konseyi yani Türk Konseyi bir değişiklikle yeni bir yapıya kavuştu. Türk Devletleri olarak bir araya geldi. Ve oluşturduğu Aksakallılar Heyetine de son Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım beyefendiyi de heyet başkanı olarak kabul etti, atandı. Ben hem yeni yapıya hem de Aksakallılar Heyeti Başkanı Sayın Binali Yıldırım Beyefendiye bütün çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar burada.. Isparta adına şahsım adına buradan ifade etmek istiyorum” dedi.
AK PARTİ İL BAŞKANI ZABUN:
“Yaklaşık bir yıl süreden sonra Hem sizlerle birlikte olduğumuz, olduğumdan dolayı bu anlamlı günde bu il danışma meclisini birlikte gerçekleştirmiş olmaktan dolayı son derece mutluyum. Son derece memnunum ve hayırlara vesile olsun diyorum. Bir yıl önce yaklaşık olarak hiç beklemediğimiz bir anda hiç tahmin etmediğimiz kendimizde buna dair herhangi bir emare görmediğimiz bir anda Rabbim bizi bir imtihanla yüz yüze bıraktı. İnşallah bu imtihandan başarıyla geçmişizdir diye düşünüyorum. En çok bana destek olan Ispartalı Hemşerilerimizin o etmiş oldukları dualar. İnanın insan bunu hissediyor mu? Çok net olarak söylüyorum. Çok açık ve net olarak hissediyor. Bundan dolayı bütün Ispartalı Hemşerilerimize ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.
HABER
MERKEZİ

Bu haber 1208 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...