“ Kazandığımız için mutluyum, daha çok çalışmamız gerekiyor”

15 Kasım 2021 16:52

Türkiye Futbol Federasyonu'nun düzenlediği 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Ispartaspor'da TECO Karacabey Belediyespor A.Ş. ile oynadığı maçı 3-0 kazanmanın sevinci yaşanıyor.
Teknik Direktör Murat Yılmaz ile çıktığı ilk karşılaşmadan galibiyetle ayrılan pembe-yeşilliler, 5. Sıraya yükseldi.
Teknik Direktör Yılmaz, TECO Karacabey Belediyespor maçını değerlendirdi. Futbolcularının galibiyet için herşeyi yaptığını ifade eden Yılmaz, “Karacabey Belediyespor maçında futbolcularım ellerinden gelen mücadele yaptılar. Maksimum seviyeye kadar mücadele etmeye çalıştılar. Çok pozisyona girdik. Zaman zaman da rakibe kontrataklarla da pozisyon verdik. Birkaç antrenman yaparak takımla beraber olabildim. Çok çalışmamız gerekiyor. Daha çok çalışmalıyız. Karacabey Belediyespor'u yendiğimiz için mutluyum” dedi.
Kendisine güvenenleri mahcup etmeyeceğini söyleyen Yılmaz, “Başta Kulüp Başkanımız Atakan Yazgan olmak üzere yönetimimize bize güvendikleri için teşekkür ediyorum. Taraftarımızın desteği de çok önemli. Bizlerin yanında oldular ve son düdüğüne kadar desteklediler. Sağ olsunlar, var olsunlar. İlerleyen haftalarda çok daha iyi bir Ispartaspor izleteceğiz” diye konuştu.
LEVENT DOĞAN

Bu haber 1232 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...