Kazakistan Halter Milli Takımı 3 gün Davraz´da kamp yaptı

15 Aralık 2021 17:13

Davraz Yüksek İrtifa Kamp Merkezi, temiz havası, kapalı spor salonu ve futbol sahalarıyla spor kulüplerinin vazgeçilmez adreslerinde biri.
Kazakistan Halter Milli Takımı Sorumlusu Alexy Paukrashev; “32 sporcumuz ile 2023 ve 2024 dünya kupasına hazırlanmak 10 gün kamp programı dâhilinde 7 gün Antalya ve 3 gün Davraz'ı seçtik.”
Alexy Paukrashev, “ Pandemide tanıştığımız Türkiye'ye hayran kaldık. Kamp yeri ve tesisler muhteşem. Bundan önce her yıl Fransa'ya gidiyorduk. Artık rotamız hep Türkiye olacak” dedi.
Davraz iklim ve rakım dolayısıyla doğal doping sağlayıcı. Ayrıca sakin olması büyük avantaj. Davraz ulaşım, konaklama, iklim şartları ve yeni tip korona virüs sürecinde kalabalıktan uzak adeta izole bir antrenman imkanı sunması açısından oldukça önemli” dedi.
Davraz Otel Müdürü H akan Aybek ise ev sahipliklerini en iyi şekilde ağırlamay çalıştıklarını belirterek, “Isparta Davraz olarak futbol, basketbol, voleybol, boks, karate, judo, atletizm ve kış sporları da olmak üzere her türlü spor takımının kamp yapabileceği bir tesise sahibiz.
Bu yıl Eskrim, Halter ve Futbol kamplarına ev sahipliği yaptık.
Bu sayının önümüzdeki zamanda artarak devam edeceğine inanıyorum.
Gelen takımlar, rakımı,
havası ve ulaşım imkânları dolayısıyla burayı çok beğeniyor. Amacımız Isparta'mızı bir adım daha ileriye taşımak” dedi.
LEVENT DOĞAN

Bu haber 1175 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...