“Sorunlarınızın çözümü için elimizden gelen gayreti göstereceğiz”

28 Aralık 2021 16:35


MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Isparta'ya geldi. Kılıç, MHP İl Başkanı Hasan Basri Sönmez, Merkez İlçe Başkanı Osman Gülay, MHP MYK üyesi Akif Çapraz ile birlikte Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şubesi'ni ziyaret etti.
Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şubesi Başkan Vekili Elmas Öz ile diğer Yönetim Kurulu Üyeleri Sabri Şahin, Mehmet Şevik ve Mehmet Bozdoğan tarafından karşılanan Kılıç, daha sonra salondaki emeklileri selamladı.
Gerçekleştirilen ziyarette bir konuşma yapan Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şubesi Başkan Vekili Elmas Öz, Genel Başkan Yardımcısı Kılıç ve heyetinin ziyaretinden duyduğu mutluluğu ifade ederek, emeklilerin sorunlarına ilişkin bilgiler aktardı. Şube Başkan Vekili Öz; “Derneğimiz yıllardır emeklilerimize hizmet eden bir kuruluş olup, Şube Başkanımız Genel Merkez Teşkilatlandırma Başkanı olması nedeniyle Ankara'da çalışmalarını sürdürdüğü için burada bulunamamıştır. Kendisi sizlere selamlarını iletmemi istedi ve ben de Abdülkadir Başkanımızın selamlarını iletiyorum. Biz emekliler olarak tüm sektör ve kuruluşların olduğu gibi bizim de sorunlarımız var. Öncelikle iktidardan yüzdelik değil, seyyanen zam istiyoruz. 2000 yılı sonrası emekli olanlarımıza intibak istiyoruz. Emeklilerden alınan ilaç katkı paylarının kaldırılmasını istiyoruz, TOKİ konutlarında emeklilere % 25 oranında konut yerine % 50 oranında konut ayrılmasını istiyoruz. Yıllar önce sizler gibi çalışan insanlardık. Şimdi emekli olduk ve sizler de gelecek yıllarda bizlerin bulunduğu konuma yani emekli olacaksınız. Onun için bizler sizlerin anne ve babaları sayılırız. Anne ve babalarınızı üzmeyin. Bizler de sizleri üzmeyelim” dedi.
MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç ise ziyarette yaptığı konuşmasında, emeklilerin sorunlarını yakınen bildiğini söyleyerek “Çünkü, benim babam asker emeklisi. Onun için emeklilerin durumunu biliyorum. Sayın Elmas Başkanımızın söylediklerini not aldım. Bu sorunları Ankara'ya döndüğümde Genel Başkanımıza ileteceğim.
Sizlerin nezdinde tüm Isparta halkına
Genel Başkanımız sayın Devlet
Bahçeli'ni selamlarını getirdim. Sorunlarınızın çözümü konusunda elimizden gelen gayreti göstereceğiz” diye konuştu.
HABER
MERKEZİ

Bu haber 1098 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...