ISPARTASPOR- PENDİKSPOR KARŞILAŞMASI 19 ŞUBAT´TA

15 Şubat 2022 16:07

Akhisarspor'u 2-1 ile yenerek haftayı kayıpsız kapatan Ispartaspor, 19 Şubat'ta deplasmanda karşılaşacağı Lider Pendikspor maçının hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Turgut Kul nezaretinde teknik ve taktik antrenman gerçekleştiren Ispartaspor'da moraller yerinde.
26. HAFTA KARŞILAŞMALARI
26. haftada Ispartaspor deplasmanda lider Pendikspor'a konuk olurken 2. Sırada bulunan Buca1928 spor ise Ankara Demir deplasmanına gidecek. Ispartaspor'un 1 puan gerisinde bulunan Amed Sportif ise 2. Yarıya iyi başlayan 29 puanla 9. Sırada bulunan Şanlıurfaspor'a konuk olacak. 5. Sırada yer alan ve Ispartaspor'un eski Teknik Direktörlerinden Hakan Hayati Karaca'nın çalıştırdığı Kırşehir Belediyespor ise kendi evinde Play of potasının 3 puan gerisinde bulunan 8. Sıradaki Angold 24Erzincanspor'u ağırlayacak.
Geçtiğimiz haftayı bay geçen Kırklareli Belediyespor ise 3 puan gerisinde 28 puanla 12. Sırada yer alan Pazarspor'u ağırlayacak. 30 puanla Play off potasının 2 puan gerisinde yer alan ligin güçlü ekiplerinden Aydın Temsilcisi Nazilli Belediyespor ise 20 Puanla ligin son sıralarında kurtulmak isteyen Karatay Termal 1922 Konyaspor'u konuk edecek. Ege temsilcisi Uşak Belediyespor, Mersin temsilcisi Tarsus idmanyurdu ile kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşacak.
2. yarıya teknik direktör değişikliği ile iyi bir giriş yapan Bursa temsilcisi Teco Karacabey Belediyespor ise Ligden sezon başı çekilen GMG Kastamonuspor takımı ile haftayı maç yapmaksızın BAY olarak geçecektir. Transfer potasını aşamayan ve genç futbolcularla mücadele eden Eskişehirspor, Zonguldak Kömürspor ile alt sıralardan kurtulma mücadelesi verecek.
Geçtiğimiz haftayı Ispartaspor'a 2-1 mağlup olarak geçen Akhisarspor ise bu haftayı maç yapmadan geçirecek. HABER MERKEZİ

Bu haber 1145 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...