“DİYARBAKIR DEPLASMANINDAN PUANLA DÖNECEĞİZ”

21 Nisan 2022 15:47

Ispartaspor Teknik Direktörü Turgut Kul, Pazar günü Diyarbakır deplasmanında Amed Sportif'le oynayacakları maça sıkı şekilde hazırlandıklarını söyledi.
Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz Grupta temsil eden Isparta Spor, Play-off yolunu garantilemek için kritik Amedspor karşılaşmasına çıkacak.
24 Nisan Pazar günü Diyarbakır Stadyumunda oynanacak karşılaşma saat 15.00'da başlayacak. Maçın hazırlıklarına başlayan temsilcimizde hedef Play-Off. Pembe-yeşilli ekip bu maçtan galibiyetle ayrılıp Play-Off'u garantilemek istiyor. Teknik direktör Turgut Kul, maça iyi hazırladıklarını belirterek hedef olan Play-off'a katılmak istediklerini söyledi.
Kul, “Amed Sportif, Tarsus'a mağlup oldu. Muhakkak bizim maçı çıkış maçı olarak play-off'a tutunmak için galibiyetle bitirmek isteyeceklerdir. Muhtemelen şehir olarak ya da takım olarak her şeyi yapacaklardır ama bizde bugün itibariyle en iyi şekilde hazırlanıp, oradan mağlup olmadan dönme hedefindeyiz. İnşallah o anlamda ben futbolcularıma o anlamda çok güveniyorum. Hiçbir sıkıntı olmadan inşallah orada galibiyeti göreceğimize inanıyorum.
İki takımı da çok yakından ilgilendiren bir maç. Burada sadece yöneticilerimizi, Başkanımızı ya da taraftarlarımızın desteğinin haricinde Devlet ve şehir büyüklerinde desteğini arkamızda hissetmek istiyoruz. Herkesi tribünde görmek istiyoruz. En azından yalnız olmadığımızı hissettirsinler bize. Biz zaten sahada inşallah gerekeni en iyi şekilde yapıp, Isparta'mızı en iyi şekilde temsil edeceğimizin den kuşkum yok.
Sporcu kardeşlerimize bu anlamda çok ciddi anlamda güveniyorum. Ama tribündeki manevi desteği de protokol olarak bunu arkamızda görmekte bizi fazlasıyla mutlu edecektir” dedi.
LEVENT DOĞAN

Bu haber 1209 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...