“ALIŞVERİŞ YAŞAM MERKEZİMİZİN İÇİNDE SINAV KOLEJİ´DE OLACAK”

21 Nisan 2022 17:01

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan MallMark Kıdemli Kiralama Müdürü Yeşim Çamlıbel, Ulusal ve uluslararası bir çok markayı bünyelerine kattıklarını belirterek, “Yaklaşık 2 yıl önce pandeminin tam başladığı dönemlerde MallMark projenin konsept geliştirme ve kiralama hizmetlerini üstlendik. Bu süreçte bir çok pandemi ve kış şartlarına rağmen bu projeyi inşallah 23 Nisan Cumartesi günü açıyoruz. Akdeniz Bölgesinin en yeni ve en yeni kapsamlı projesi olarak değerlendirdiğimiz projemizde Alışveriş Merkezin yanı sıra sosyalleşme olanak sağlayacak bir yaşam merkezi olarak tanımlıyoruz alışveriş merkezimizi. Ulusal ve uluslararası bir çok markayı bünyemizi katmaktan dolayı çok mutluyuz. İlk defa Isparta'da yer alacak büyük markalarımızda bizimle birlikte olacak. KOÇTAŞ ve BOYNER gibi markalarımızda bizimle olacak. Alışveriş Yaşam Merkezimizin içinde yer alan Sınav Kolejimiz var. MEYDAN AVM alışveriş ve yaşam merkezi olarak yarı açık konsepti, 5.000 m² meydan alanı, perakende ve elence üniteleri ile markaların buluşma noktası olacak olan Meydan AVM, bölgenin çekim yüzü olacaktır. Tüm çalışma arkadaşlarımıza, Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen'e ve Isparta halkına sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi.
“GÜZEL BİR YAPI OLUŞTURDUK”
Isparta Meydan AVM Alışveriş Merkezi Müdürü Mustafa Pelevan ise yıllar sonra açılan Meydan AVM'nin açılacak olmasından dolayı çok mutlu olduklarını söyledi. Pelevan, “Isparta Meydan AVM'nin yönetimine yapmak bizim için büyük bir heyecan. Çünkü yılların vermiş olduğu büyük yatırım var. Bu yatırım bekleyen halk var. Bu halka biz güzel bir şekilde yönetim yaparak iyi bir hizmet sunacağız. Alışveriş merkezimizin içerisinde 5.000 m² meydan alanı, 3.000 m² çocuk oyun alanı, 5.000 m² yapı marketimizle birlikte geniş alanlarda hizmet vermeyi planlıyoruz. Buradaki en büyük destekçimiz belediyemiz. Güzel bir yapı oluşturduk. Bu yapı içerisinde 3 bin kişiye hizmet verecek mağazalarımız olacak. Ulusal ve uluslararası markalar olacak. Sizler bize güvenin. Biz iyi bir şekilde yöneteceğiz. Güller diyarına hayırlı olsun” dedi.
“UZMAN EKİPLERİMİZLE MÜŞTERİLERİMİZE EN İYİ HİZMETİ VERMEYE DEVAM EDİYORUZ”
JLL Türkiye Yönetim Direktörü Hakan Tomar da böylesi önemli projenin parçası olmanın mutluluk ve gurur verici olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:
“Isparta Meydan AVM'nin açılışı sebebiyle düzenlediğimiz basın toplantısında bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederiz. JLL Türkiye olarak bizim için böylesi önemli bir projenin parçası olmak mutluluk ve gurur verici. 25 yıllık bir hayal olan Meydan AVM'nin açılışını gerçekleştirerek yönetimini üstlenen JLL olarak biz, gayrimenkul yönetimi, geliştirmesi ve kiralaması üzerine uzmanlaşmış global ve profesyonel bir danışmanlık şirketiyiz. Uzman ekibimizle tüm dünyada, gayrimenkul alanında mülkiyetin kullanımı veya yatırımı yoluyla katma değer arayışında olan müşterilerimize bütünleşik hizmetler sunuyoruz.
Dünyanın en büyük şirketlerinin yer aldığı Fortune 500 listesinde yer alan şirketlerden biri olarak gösterilmemize ek olarak 2021 Aralık ayı itibariyle 19.5 milyar dolarlık küresel yıllık gelirimiz ile 80 ülkede 330'dan fazla kurumsal ofis ve 98 bin çalışanımızla; mülk yönetimi ve kiralaması, ofis kiralama, lojistik, arsa araştırma, değerleme gibi alanlarda hizmet vermekteyiz.
JLL Türkiye olarak ise ülkemizin ofis, lojistik, gayrimenkul, otel pazarlarının yanı sıra aktif 40'ın üzerinde alışveriş merkezine yönetim ve kiralama danışmanlığı yapıyoruz.
Global ve çok kültürlü bir yapıya sahip olmamız sayesinde, doğudan batıya çoğu şehirde, yönetimini yaptığımız projelerin tüm kiralama süreçlerinde yerel dinamikleri gözardı etmeden dünya standartlarını yakalamalarını sağlayacak stratejiler belirliyoruz. Yönetim ve kiralamasını yaptığımız AVM' lerin gelişimi ve sürdürülebilirliğini sağlamak üzere ihtiyaçları doğrultusunda yaratıcı çözümler üretiyor, profesyonel yönetim ve kiralama şirketi olarak kendi alanında lider ve uzman ekiplerimizle müşterilerimize en iyi hizmeti vermeye devam ediyoruz.
JLL Türkiye'yi sektörde ayrıştıran önemli faktörlerden biri de, sadece AVM ve perakende değil, yerel, bölgesel ve küresel pazarda gayrimenkulün her formunda ve yatırım yönetimi konusunda uzmanlık sunmakta oluşumuzdur.
JLL Türkiye olarak 25 yıllık hayalin gerçekleşmesini sağlayan tarihi iş birliğimizin ve AVM'mizin Isparta'ya ve bölgeye hayırlı olmasını diliyoruz.”
HABER MERKEZİ

Bu haber 1172 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...