Trabzonsporlu Yusuf Erdoğan´a 3 talip

1 Eylül 2022 16:12

Trabzonspor'da gelenler ve gidenlerle ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Cornelius'u Kopenhag'a gönderen bordo mavililerde şimdi Ispartalı Yusuf Erdoğan için taliplerin olduğu ileri sürüldü.

Süper Lig 'in son şampiyonu Trabzonspor 'da yaprak dökümü devam ediyor. Son olarak golcü futbolcusu Andreas Cornelius'u 6 milyon euro bonservisle Kopenhag'a gönderen bordo mavililerde yerli isimlerden Ispartalı Yusuf Erdoğan'a tekliflerin olduğu ifade edildi. Geçen sezonun devre arasında Kasımpaşa'dan transfer edilen tecrübeli futbolcunun peşinde 1 Süper Lig ekibinin yanı sıra 2 de Spor Toto 1. Lig ekibinin olduğu belirtildi.
Bordo-mavili takıma önceki sezon devre arasında transfer olan Yusuf Erdoğan'ın geleceği şekilleniyor. Ankaragücü durumunu sordu Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü tarafından durumu sorulan oyuncu ile ilgili son kararı Abdullah Avcı verecek.
Yusuf Erdoğan, Karadeniz temsilcisi ile yarım dönemde şampiyonluk kazanmıştı. Fırtına'nın oyuncu ile ilgili kararını ayrılıklara göre vereceği öğrenildi. Öte yandan oyuncuyla Samsunspor ve Eyüpspor kulübü de ilgileniyor.
Trabzonspor ile olan sözleşmesi 2025 yılına kadar devam eden sol kanat oyuncusu, bordo-mavili takım ile çıktığı 151 maçta 20 gol ve 14 asist kaydetti.
HABER MERKEZİ

Bu haber 1002 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...