ISPARTASPOR DEPLASMANDA GALİBİYET PEŞİNDE..

2 Eylül 2022 16:12

Pembe-yeşilliler, İstanbul temsilcisi ESENLER EROKSPOR'u yenerek ligdeki ilk galibiyetini almak istiyor.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun düzenlediği 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Ispartaspor, 2. Hafta karşılaşmasında 4 Eylül Pazar günü deplasmanda ligin iddaalı ekiplerinden Esenler Erokspor ile karşı karşıya gelecek
Esenler Erokspor Stadında oynanacak karşılaşma saat 17.00 de başlayacak. Esenler Erokspor-Ispartaspor karşılaşmasını Levent Gümüşdere, Enes Biroğlu, Ramazan Ufuk Avdaş ve Tolga Tunay İnan isimli hakemler yönetecek.
Ispartaspor ligin 2. Haftasında karşılaşacağı İstanbul temsilcisini deplasmanda mağlup ederek bu sezonki ilk galibiyetini almak istiyor. Pembe-yeşilliler, liğin ilk haftasında Amed Sportif ile 1-1 berabere kalırken, Esenler Erokspor ise deplasmanda karşılaştığı İzmir temcilcisi Menemen Belediyespor'a 1-0 mağlup olmuştu.
Ispartaspor ligin ilk haftasında aldığı beraberlikle 1 puanla 10'ncu sırada bulunurken Esenler Erokspor ise 0 puanla 16'ncı sırada yer alıyor.

Gruptaki diğer karşılaşmalarda ise 3 puanla zirvede yer alan İnegölspor haftayı bay geçecek.
18. Sırada bulunan ve ilk hafta maçında puanla tanışamayan Ankaraspor ilk Hafta Esenler Erokspor'u tek golle geçen İzmir temsilcisi Menemen Belediyespor'u ağırlayacak.
Ligin son sırasında yer alan Bayburt Özel İdarespor kendi saha ve seyircisi önünde 1 puanla 8. Sırada yer alan Anagold 24 Erzincanspor ile karşılaşacak.
15. sırada 0 puan bulunan Sivas Belediyespor ise 1 puanla 13. Sıradaki Şanlıurfaspor'u konuk edecek.
İlk Haftayı beraberlikle kapatan Eşin Group Nazilli Belediyespor ise 3 puanla 4. Sıradaki Batman Petrolspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.
2. sırada yer alan Düzcespor ise deplasmanda Mersin Temsilcisi Tarsus İdmanyurduspor ile karşılaşacak.
Çorum Fk kendi saha ve seyircisi önünde Somaspor'u ağırlarken ilk haftayı bay geçen Bursaspor ise Afjet Afyon Spor'a konuk olacak.
Amed Sportif Faaliyetler ise Ligin ilk haftasında 3 puanla dönen ve galibiyet serisine devam etmek isteyen Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübünü ağırlayacak.
HABER MERKEZİ

Bu haber 1032 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...