Hazine ve Maliye Bakanı Nebati ‘den Ispartalı Esnaf Madeni Para İstedi

8 Eylül 2022 16:54

Saat 11:00'de Isparta Valiliği'ni ziyaret eden Bakan Nebati, Vali Aydın Baruş'tan kentteki yatırımlar ve genel durum ile ilgili bilgi aldı. Basına kapalı gerçekleşen ziyaretin ardından Bakan Nebati, yürüyerek Isparta Belediyesi'ne geçti.
Yürüyüş güzergahında esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden ve fotoğraf çektiren Bakan Nebati’den bir esnaf madeni para piyasaya salınsın talebinde bulundu.
Bakan Nebati Ispartalılardan
dua istedi.
Yol güzergahındaki bir taksicinin “Sayın Bakanım, ÖTV'siz ticari taksi uygulaması istiyoruz” talebine Bakan Nebati, “Bu şu anda mümkün değil. Daha önce pandemi sebebiyle bir düzenleme yapmıştık. Ama şu anda mümkün değil” cevabını verdi.
Yine bir dönerci esnafı da Bakan Nebati'ye “Bozuk para sıkıntısı çekiyoruz. Demir 1 lira ve beş lira basalım, yayalım piyasaya” talebinde bulundu. Bakan Nebati bu talebe de gülümseyerek “yayalım” yanıtını verdi.
Esnafların hediye ve ikramlarını da geri çevirmeyen Bakan Nebati, “Maşallah Isparta esnafı hep böyle misafirperver. Ben, Bakan yardımcısı iken de Isparta'ya gelmiştim. O zaman da böyle güler yüzle karşılanmıştım” dedi.
Daha sonra Isparta Belediyesi'ne gelen Bakan Nebati'yi Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta AK Parti Milletvekili Recep Özel ve Başkan Yardımcıları ile daire müdürleri karşıladı. Ziyaretin ardından Ekonomi Kampüsü'ne geçen Bakan Nebati, burada iş dünyası ile basına kapalı bir toplantı gerçekleştirdi. HABER MERKEZİ

Bu haber 1109 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...