ISPARTASPOR ZORLU DÜZCESPOR DEPLASMANINDA

4 Ekim 2022 16:39

Pembe-yeşilliler, grubun iddialı ekiplerinden Bitexen Düzcespor'la oynayacağı maçı kazanarak çıkışını sürdürmek istiyor.

Türkiye 2. Futbol Ligi Beyaz Grup'ta mücadele eden Ispartaspor, ligdeki 8. Maçını Bitexen Düzcespor'la oynayacak. Bugün 18 Temmuz Düzce Stadında oynanacak karşılaşma saat 15.00'de başlayacak. Karşılaşmayı İzmir Bölgesinden Fatih Tokail, Egemen Savran, Çağrıcan Pazarlı ve Aykut Sergin isimli hakemler yönetecek.
Yeni teknik adamı Hakan Şimşek'le geçtiğimiz hafta Erzincanspor'u yenerek moral bulan pembe-yeşilliler, Düzcespor'la oynayacağı maçtan galip gelerek zirveye bir adım daha yaklaşmak istiyor. Ispartaspor 9 puanla 12. Sırada bulunurken Düzcespor ise 11 puanla 6. Sırada yer alıyor.
Gruptaki diğer karşılaşmalarda ise Çorum FK, ligde zor günler geçiren Sivas Belediyespor'u konuk edecek. Şampiyonluk adaylarından Şanlıurfaspor ise son haftaların formda takımı İnegölspor'la deplasmanda karşılaşacak. Anagold 24 Erzincanspor ise Arnavutköy Belediyespor'u ağırlarken Batman Petrolspor ise Amed Sportif'e konuk olacak.
Yeni hocası Mustafa Reşit Akçay'la çıkış yakalayan Esenler Erokspor ise evinde HES İlaç Afyonspor'u ağırlayacak. Bursaspor, Ankaraspor deplasmanına giderken ligin son sırasında yer alan Bayburt Özel İdarespor ise Somaspor'u konuk edecek.
LEVENT DOĞAN

Bu haber 973 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...