“HEDEFİM, ISPARTASPOR´U PLAY – OFF´TAN ŞAMPİYON YAPMAKTIR ‘’

3 Kasım 2022 16:45

Türkiye 2. Futbol Ligi Beyaz Grup'ta mücadele eden ve ligde zor günler geçiren Isparta 32 Spor'da Hakan Şimşek ile yolların ayrılmasının ardından Teknik Direktörlük görevine Serik Belediyespor'un eski Teknik Direktörü Hakan Yılmaz getirildi.
Tesislerde Saat 17.30'da Kulüp Toplantı Salonunda yapılan toplantıya; Kulüp Başkanı Süleyman Kabalak, Teknik Direktör Hakan Yılmaz ve Kaptanlar Musa Nizam ile Burhan Eşen katıldı.
Takımla ilgili değerlendirmelerde bulunan Ispartaspor'un çiçeği burnunda Teknik Direktörü Hakan Yılmaz, hedefinin Ispartaspor'u Play – Off'tan şampiyon yaparak bir üst lige çıkarmak olduğunu belirterek; “Beni bu göreve layık gören yönetim kurulumuza da teşekkür ediyorum. Bugün takımımla ikinci antrenmanıma çıktım. Bir yerde başarısızlık olursa orada hizipçilik artar, başarı olursa olumsuzlukları örter. Olumsuzluklar ortadan kaybolur. Ispartaspor da bu şehrin tek profesyonel takımıdır ve Isparta şehrini en iyi şekilde temsil etmek zorundadır.
Evet, benim göreve gelmemle birlikte Ispartaspor'da yeni bir süreç başlamış durumdadır. Takımımız puan durumu bakımından iyi bir durumda değildir. Ama bu durumdan hep birlikte çıkacağız. Ben buna inanıyorum. Bu konuda benim bu şehirden istediğim tek şey 'Samimiyet'tir. Samimiyet olduğu zaman başarı gelir. Allah bize, başarısızlıkta kabul görmeyen bir mazeret nasip etmesin.
Evet, takım şampiyonluğa oynayacak bir kadroya sahip değildir. Dolu dolu bir kadromuz yok elimizde. Ama bizler elimizden geleni yapacağız. Net olarak söylemek isterim ki, bizim amacımız düşmemek olmayacaktır. Bizim hedefimiz kalan tüm maçları kazanıp takımı en iyi yere çıkarmaktır ve takımımızı Play – Off'tan şampiyon yapmaktır.
“PLAY – OFF HATTIYLA ARAMIZDA
SADECE 3 MAÇLIK BİR FARK VAR”
Şuanda 10 puanımız var ve Play – Off hattıyla aramızda 3 maçlık bir fark var. İlk yarı sonuna kadar bu farkı bir maça indirmeyi hedefliyorum. Sezon öncesi şehre büyük hedefler açıklanmış ve şehir takımın şampiyon olacağına odaklanmış. Dolayısıyla kötü sonuçlar gelince de şehirde olumsuzluk yaşanmaya başlamış.
Ancak, ben şunu söylemek istiyorum ki, taraftarlar takımlarını eleştirebilirler, beni eleştirebilirler hatta yönetimi eleştirebilirler. Fakat asla küsemezler. Hiçbir taraftar takım kötü sonuçlar aldı diye takıma küsemez. Bu son derece yanlıştır. Bizler de futbolcularımla birlikte Teknik Heyet olarak alınacak en çok puanı alarak takımı bulunduğu yerden bir an önce çıkarmak ve daha üst hedeflere ulaştırmaktır” dedi.
Daha sonra toplantıya katılan Kaptan Musa Nizam ve İkinci Kaptan Burhan Eşen, ligin ilk yarısında kalan 7 haftada en iyi sonuçları almak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söylediler.
Ligin ilk yarısında kalan 7 haftada gereken mücadeleyi vereceklerini söyleyen Eşer, Ispartaspor'u daha üst seviyelere çıkartacaklarını belirtti. Burhan Eşer, şöyle konuştu; “Açıkçası kurulan takım, şampiyonluk niyetiyle kurulmuş ancak şampiyon olacak bir kadro değil. Bunda bir anlaşalım. Beklentisi yükselmiş ve yükseltilmiş bir şehirde bu yanlış. Burada bir ay kala kongre yapılmış, yönetim verilmiş. Ligin başlamasına bir ay kala yapılan iş pek sağlıklı olmaz. Diğerleri ilk etap kampını bitirmiş, ikinci etap kampına başlamış, transferlerin çoğunu yapmış. Bu süreç biraz sancılı bir süreç. 25 tane yeni oyuncunun birbiriyle uyumu kolay bir sürede olmuyor. Eksik miyiz? Eksiğiz. Kendimizi de eleştiriyoruz. Tabi bunun çalışarak üstesinden geleceğiz. Kaybedilen hiçbir şey yok.
Diğer takımlarla aramızda 3 maçlık seri var.
Kalan 7 haftada gereken mücadeleyi vereceğiz. Ispartaspor'un yerinin bu olmadığını göstermeye çalışacağız. Bunu biraz da şöyle düşünüyorum; taraftar takıma bağırıp tepkisini gösterebilir. Ama unutmasınlar, buradaki herkes geçici. Kalıcı olan tek Ispartaspor.
Nice camialar amatörde, BAL liginde. Bunun farkında olsunlar.
Tepkilerini gösterebilirler, haklılardır.”
dedi.
•HABER MERKEZİ

Bu haber 1122 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...