“ FUTBOL TARAFTARLARIYLA GÜZELDİR..”

24 Kasım 2022 16:30

Ispartaspor'un taraftar grubu 32 Gençlik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Isparta halkını maça davet etti. Taraftarlar, “Pazar günü o stadı doldurmak hatta taşırmak hepimizin boynunun borcudur” dediler.
Açıklamada şöyle: “Pazar günü Isparta Atatürk stadında Afyonspor'u konuk edeceğiz. Pazar günü o stadı doldurmak hatta taşırmak hepimizin boynunun borcudur. Yarından itibaren herkes Pazar gün ki bu futbol şöleni için üstüne düşeni yapmalıdır.
Ayrıca Afyonspor sahada bizim ezeli rakibimizdir. Aramızda yıllardan beri süren bir çekişme vardır ama hepimizin Afyonlu eşi dostu arkadaşı var. Şehrimizde çok sayıda Afyonlu dostlarımız yaşıyor. Futbol taraftarla güzeldir. Bir takım sahaya çıkıyorsa taraftarı da tribünde yerini almalıdır. Ispartaspor taraftar sayfası olarak şimdiden söylüyoruz; kesinlikle deplasman yasağı koymak gibi bir hataya düşülmemelidir. Afyonspor taraftarı şehrimize gelip takımını desteklemelidir. Biz de 2. devre Afyon'a gidip takımımızı desteklemeliyiz. Merkezde bazı bölgelere biletlerin önceden satılması için noktalar konulması gerekir, yetkililere duyurulur”
32 Gençlik'in başlattığı Askıda Bilet kampanyası da yoğun ilgi görüyor.
•HABER MERKEZİ

Bu haber 981 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...