TAKIMIMIZA MORAL İÇİN TARAFTAR DESTEĞİNE BÜYÜK İHTİYAÇ VAR

25 Kasım 2022 16:35

Müsabakayı İstanbul Bölgesinden Oğuzhan Uğurlu, Sinan Bilen, Çağrı Yıldırım ve Neslihan Muratdağı isimli hakemler yönetecek.
Son 2 haftada 6 puan toplayan ve tehlike potasından uzaklaşmak isteyen Ispartaspor, 16 puanla 15. Sırada bulunuyor. Ispartaspor, ezeli rakibini yenerek hem derbide üstünlük sağlamak hem de üst sıralara doğru tırmanışa gezmek istiyor.
HEÇ İlaç Afyonspor ise 21 puanla 15. Sırada bulunuyor. Afyonspor ise Play-Off yarışı içerisinde olmak amacında. Afyonspor'da ise Beşiktaş ve Trabzonspor'un eski futbolcusu Olcay Şahan da forma giyiyor.
Gruptaki diğer karşılaşmalarda ise 27 puanla zirvede bulunan Amed Sportif, ligde zor günler geçiren İnegölspor'la deplasmanda karşılaşacak.
Liderle aynı puana sahip olan Şanlıurfaspor ise Eşin Group Nazilli Belediyespor'u ağırlıyor. Şampiyonluk adaylarından Esenler Erokspor, ligde kalma savaşı veren Bayburt Özel İdarespor'la deplasmanda karşılaşacak.
Teknik Direktör Tahsin Tam ile çıkış yakalayan Çorum FK, yine grubun iddialı ekiplerinden Düzcespor'a konuk olurken Somaspor ise haftayı bay geçiriyor.
Play-Off hattında bulunan Batman Petrolspor, Menemen Futbol Kulübü'nü ağırlarken Arnavutköy Belediyespor ise Bursaspor'u konuk edecek.
Ankaraspor, Tarsus İdmanyurduspor deplasmanına giderken Anagold 24 Erzincanspor ligin son sırasında bulunan Sivas Belediyespor'u ağırlayacak.
•HABER MERKEZİ

Bu haber 970 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...