“FUTBOL TARAFTARLA GÜZEL, TAKIMIMIZIN YANINDA OLMAYA DEVAM..”

29 Kasım 2022 16:30

Ispartaspor Başkanı Süleyman Kabalak, Afyon maçında tribünleri tıklım tıklım dolduran kent protokolüne ve taraftarlara teşekkür etti. Kabalak, “Birlikte güçlüyüz” dedi.

Türkiye 2. Futbol Liginde mücadele ede n Ispartaspor'da Kulüp Başkanı Süleyman Kabalak, Afyonspor'la oynanan derbi maçta kendilerini yalnız bırakmayan kent protokolüne ve futbolseverlere teşekkür etti. Futbolun taraftarla güzel olduğunu dile getiren Başkan Kabalak, “Hafta içinde taraftarımız seferberlik başlattı. Askıda bilet kampanyası düzenledikleri için taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Ezeli rakibimiz Afyonspor maçında tribünlerin tıklım tıklım olması bizleri mutlu etti. Tüm sporseverlere ve taraftarlarımıza bu zorlu maçta bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum. Valimize, Milletvekillerimize, Belediye Başkanımıza, Ticaret ve Sanayi Odasına, Isparta Ticaret Borsasına daire müdürlerimize ve taraftarımıza teşekkür
DAHA İYİ OLACAĞIZ
Afyonspor karşısında özellikle 2. Yarıda ortaya konulan futboldan memnun olduklarını söyleyen Başkan Süleyman Kabalak, “Takımımız son haftalarda iyi oynuyor. Sadece gol eksikti. Bu birlik ve beraberlikle başarıya ulaşacağımıza inanıyorum. Tüm kenti takımımızın yanında olmaya davet ediyorum” diye konuştu.
•HABER MERKEZİ

Bu haber 975 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...