BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN´E BİR TEŞEKKÜR´DE DİREKLİ KÖYÜNDEN

21 Aralık 2022 16:13

Merkeze bağlı Direkli köyünde yaşayan 3 engelli vatandaşın kullandığı yol da özellikle kış aylarında çamurdan dolayı geçilmiyordu. Bu nedenle engelli vatandaşlar yolda yürümekte zorluk yaşıyordu. Direkli Köyü Muhtarı Hüseyin Tık, Isparta Belediyesine başvuru yaparak, yolda düzenleme çalışması yapılmasını talep etti. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in talimatıyla engelli vatandaşların daha rahat bir ulaşım sağlamaları için yola kilit parke taşı döşeniyor.
Engelli çocuğu bulunan Melahat Altın, kullandıkları yolun kötü durumda olmasından dolayı zorluk yaşadıklarını belirtti. Altın, “Belediye Başkanımızdan rica ettik. Muhtarımız da ilgilendi. Yolumuza taş döşeniyor, çok mutluyuz. Belediyemizden Allah razı olsun. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” derken kızı engelli Sümeyye Altın da yola taş döşenmesinden dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'e teşekkür etti.
Yoldan kış aylarında çamurdan geçilmediğini kaydeden görme engelli Durmuş Sel, “Yolumuz yapılıyor. Belediyemizden Allah razı olsun, Başkanımıza teşekkür ederim” dedi.
Direkli Köyü Muhtarı Hüseyin Tık, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve ekibinin her zaman yanlarında olduğunu dile getirdi.
Tık, “Belediyemiz her zaman destek oluyor. Başkanımıza ve ekibine teşekkür ederim. Köyümüzde görme, yürüme ve zihinsel olmak üzere 3 engelli vatandaşımız var. Onları zorluklardan kurtarmak için belediyemizin katkılarıyla yolumuzu güzelleştiriyoruz” şeklinde konuştu.
Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Kaya da engelli vatandaşların kullandığı yolun düzenlenmesiyle ilgili Direkli Köyü Muhtarı Hüseyin Tık'ın bir talebi olduğunu, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in talimatlarıyla yola kilit parke taşı döşendiğini söyledi. Yolu kullanan 3 engelli vatandaşın özellikle kış aylarında çamurda zorluk yaşadığına değinen Kaya, “Çamurdan dolayı vatandaşlarımız yürüme zorluğu yaşamaktaydı. Amacımız yola kilit parke taşı döşeyerek yol engelini ortadan kaldırmak. En kısa sürede verdiğimiz destek yerini bularak tamamlanacak” ifadelerinde bulundu.
•BELEDİYE BASIN

Bu haber 967 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...