´´Belediyenin bazı noktalarda verdiği İnternet Hizmetinde ücretsiz kullanma süresi uzatıldı”

26 Aralık 2022 16:32

Isparta Belediyesi, şehrin farklı yerlerinde oluşturduğu Wİ-Fİ noktalarıyla öğrenci ve vatandaşlara ücretsiz internet hizmeti sunuyor. Daha önce haftalık 1.000 dakika olarak uygulanan ücretsiz Wİ-Fİ hizmeti 1.500 dakikaya yükseltildi.

Kaymakkapı Meydanı, Atatürk Parkı, 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı, IYAŞ AVM duraklar, Kirazlıdere Restoran ile Isparta Meydan AVM Belediye Kültür Merkezi Kütüphanesi olmak üzere 6 farklı noktada öğrenci ve vatandaşlar hızlı ve güvenli bir şekilde ücretsiz Wi-Fi hizmetinden yararlanabiliyorlar. Ücretsiz Wİ-Fİ hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşlar, cep telefonu, tablet veya laptop üzerinden kablosuz bağlantı noktasından 'Isparta Belediyesi Wİ-Fİ' bağlantı noktasını seçerek, kullanıcının belirlediği şifre ile 'Yeni Kullanıcı' oluşturuyor. Bu işlemin tamamlanmasının ardından ücretsiz Wİ-Fİ hizmetinden yararlanılabiliyor.
Daha önce haftalık 1000 dakika olarak uygulanan ücretsiz Wİ-Fİ hizmeti, haftalık 1.500 dakikaya yükseltildi. Bu sayede vatandaşlar oluşturulan noktalarda ücretsiz internet keyfini daha uzun süre yaşayabilecek.
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, şehrin belli noktalarında ücretsiz Wİ-Fİ hizmeti sunduklarını belirterek, gençler arasında yaptıkları anket sonrasında haftalık 1.000 dakikalık sürenin uzatılmasının istendiği sonucuyla karşılaştıklarını söyledi. Başkan Başdeğirmen, “Gençlerimiz ve vatandaşlarımız için Wİ-Fİ hizmetini haftada ücretsiz olarak 1.500 dakikaya çıkardık. Wİ-Fİ hizmetimiz 6 noktada ücretsiz olarak sunuluyor” dedi.
•HABER MERKEZİ

Bu haber 903 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...