ISPARTASPOR GÖSTER KENDİNİ

20 Ocak 2023 16:22

Pembe-yeşilliler, şampiyonluk adaylarından Esenler Erokspor'la oynayacağı maçı kazanarak çıkışa geçmek istiyor. Karşılaşma yarın Isparta Atatürk Stadında saat 14.00'de oynanacak.


Türkiye 2. Futbol Ligi Beyaz Grup'ta mücadele eden ligdeki 20. Hafta karşılaşmasında Esenler Erokspor'u ağırlıyor.
22 Ocak Pazar günü Isparta Atatürk Stadında oynanacak karşılaşma saat 14.00'de başlayacak. Müsabakayı Tekirdağ Bölgesinden Levent Buğra Vartemel, Bursa Bölgesinden Erdi Abdülcemit Sayar, Kayseri Bölgesinden Osman Baruk ve Aksaray Bölgesinden Volkan Okur isimli hakemler yönetecek.
22 puanla 12. Sırada bulunan Ispartaspor, güçlü rakibini yenerek tekrar çıkışa geçmek istiyor. Esenler Erokspor ise 36 puanla 3. Sırada yer alıyor.
Ispartaspor'da kart cezalıları Cem Özdemir ve Muhammet Aran zorlu maçta forma giyemeyecek.
Gruptaki diğer karşılaşmalarda ise;
37 puanla lider durumda bulunan Amed Sportif, Arnavutköyspor'la deplasmanda karşılaşacak. Şanlıurfaspor ise ligin son sırasında yer alan Sivas Belediyespor'u ağırlayacak.
Şampiyonluk adaylarından Çorum FK, grubun iddialı ekiplerinden Somaspor'a konuk olacak.
Play-Off hedefleyen Erzincanspor ise ligde zor günler geçiren Bayburt Belediyespor'u ağırlarken Afyonspor ise Bursaspor'la deplasmanda karşılaşacak.
Play-Off kovalayan Düzcespor, ligde zor günler geçiren Tarsus İdmanyurduspor'u ağırlarken Ankaraspor ise Menemen Futbol Kulübü ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.
•HABER MERKEZİ

Bu haber 852 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...