“ YENİ BİR İSTİHDAMLA BELEDİYEMİZ VE ÜLKE EKONOMİSİNE KATKIDA BULUNUYORUZ”

7 Mart 2023 16:19

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Belediye Meclisinde müjde verdiler verdi. Başkan Başdeğirmen, Meclis toplantısının ardından ek tesis inşaatını meclis üyelerine gezdirdi.
Başkan Başdeğirmen, “ISBAŞ Bims Blok Fabrikamızı geliştirmeye devam ediyoruz. ISKİM Yapı Elemanları ürünlerimizi üreterek piyasaya sürmüştük. Bims bloğa olan yoğun talep karşısında da fabrikamızı 2.000 metrekare daha büyütüyoruz. Yeni aldığımız makine ile günlük 50 bin adet olan bims blok üretimimizi 100 bin adete çıkartıyoruz. Ek tesisimizi Nisan ayı içerisinde faaliyete geçirmeyi hedefliyoruz. Ek tesislerimizin kurulması demek yeni bir istihdam ve belediyemiz ile ülke ekonomisine katkı demektir. Belediye Meclisi toplantımızın ardından fabrikamızın ek tesis inşaatını meclis üyelerimizle birlikte inceledik” dedi
Belediye Meclis üyeleri ile birlikte ISBAŞ fabrikasına geçen Başkan Başdeğirmen ve beraberindekileri ISBAŞ Genel Müdürü Mehmet Tanel karşıladı. Genel Müdür Tanel, ek tesislerin bir kısmının tamamlandığını, bir kısmının da kısa sürede tamamlanacağını, ayrıca yeni tesislerin çatılarınada GES yatırımı yaptıklarını dile getirdi.
Isparta belediyesinin altın yumurtlayan fabrikası ISBAŞ her geçen gün hem makine parkı ve tesisi, hem de üretim kapasitesi ve istihdamı ile büyüyerek gücüne güç katmaya devam ediyor. Isparta ekonomisine büyük bir katma değer katan ISBAŞ'taki bu değişimin Mimarı olan Belediye Başkanı Başdeğirmen modern bir tesiste, kaliteli üretim ve kapasite artırımı ile ISBAŞ'ın yeni ürünleri ile bölgede söz sahibi olduğunu belirterek Başta Genel Müdür Mehmet Tanel olmak üzere bütün personele teşekkür etti.
•HABER MERKEZİ

Bu haber 822 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...