ISPARTASPOR, Sahasında bugüne kadar mağlubiyet görmemiş ERZİNCANSPOR´la karşılaşıyor

10 Mart 2023 16:51

Pembe-yeşilliler, evinde oynadığı maçlarda hiç mağlup olmamış tek takım olan Anagold 24Erzincanspor'u deplasmanda yenip 3 puanı almak istiyor.

Türkiye 2. Futbol Ligi Beyaz Grup'ta mücadele eden Ispartaspor, bugün deplasmanda Anagold 24 Erzincanspor'a konuk olacak.
Erzincan 13 Şubat Şehir Stadında oynanacak karşılaşma saat 14.00 de başlayacak. Karşılaşmayı Ankara Bölgesinden Demokrat Özgür Güneş, Furkan Ulu ve Muhammet Oğuzhan Öztaş isimli hakemler yönetecek.
Ispartaspor, 30 puanla 12. Sırada bulunurken, Anagold 24 Erzincanspor ise 37 puanla 7. Sırada yer alıyor. Ispartaspor, evinde oynadığı maçlarda hiç mağlup olmamış tek takım olan Anagold 24Erzincanspor'u deplasmanda yenip 3 puanı almak istiyor. Pembe-yeşilliler, bu maçın ardından direkt hafta içinde Bayburt Özel İdarespor'la deplasmanda oynayacağı karşılaşmaya geçecek,
Anagold 24 Erzincanspor ise Play-Off hattında yer alıyor. Erzincanspor'u Ispartaspor'un eski Teknik Direktörü Hikmet Sevim çalıştırıyor.
44 puanla Lider durumda bulunan Çorum FK, haftayı maç yapmadan geçirirken 41 puanla ikinci sırada yer alan Şanlıurfaspor, ateş hattında yer alan Bayburt Özel İdarespor'a konuk olacak. 3. Sırada bulunan Amed Sportif, Play-Off'da yer almak isteyen HES İlaç Afyonspor'u ağırlayacak.
Şampiyonluğun iddialı ekibi Esenler Erokspor, ağır yara alan Bursaspor'u konuk ederken, Menemen Futbol Kulübü ise grubun iddialı ekibi Düzcespor'la deplasmanda karşılaşacak.
Arnavutköy Belediyespor ise İnegölspor'la deplasmanda karşılaşırken Ankaraspor ise Nazilli Belediyespor'a konuk olacak. Son sırada yer alan Sivas Belediyespor ise Batman Petrolspor'u ağırlayacak.
•HABER MERKEZİ

Bu haber 775 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...