Başkan Tural´dan İYİ Parti ve CHP´ Yönetimlerine ziyaret

13 Mart 2023 16:40

Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural, beraberinde oda başkanları ile birlikte İYİ Parti İl Kongresinde yeniden başkan seçilen Hasan Büyükçam ve CHP İl Başkanı Yalım Halıcı'nın milletvekili aday adaylığı nedeniyle partisinden istifa etmesi sonrası CHP İl Başkanlığı görevine getirilen Tansel Dilaver'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Başkan Tural'ın ilk durağı İYİ parti oldu. Ziyaretten duyduğun memnuniyeti dile getiren İyi Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam “Depremden önce Sayın Başkanımız bizi hem aradı hem ziyaret dileğinde bulundu. Yaşanan afet nedeniyle de ziyareti bugün gerçekleştirdiler. Kendilerine teşekkür ederim” dedi. İl Başkanı Hasan Büyükçam ve parti yönetimine hayırlı olsun temennilerini ileten Başkan Tural, “İYİ Parti İl Başkanlığına yeniden seçilmenizden dolayı sizleri ziyaret ediyoruz. Öncelikle bu partinin Kurucu İl Başkanı Mustafa Şimşek olmak üzere vefat edenlere Allah'tan rahmet diliyorum. İl kongresine Sayın Başkanımızın davetiyle katılım sağladık. Seçildikten sonra kooperatiflerimizin genel kurulları ardından ülkemizde yaşanan deprem nedeniyle ziyaretimizi bugün yaptık. İnşallah ilimize, ülkemize hep birlikte güzel hizmetler sağlarız. Sayın Başkanımızın şahsında tüm yönetime başarılar diliyorum. Hayırlı olsun” dedi.
ORTAK AKIL VURGUSU
Birlik Başkanı Ahmet Tural Oda başkanlarıyla daha sonra CHP İl Başkanı Tansel Dilaver ve yönetimine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.
CHP İl Başkanı Tansel Dilaver “Isparta sevdalısı olan Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural ve Oda Başkanlarına hoş geldiniz diyorum. Isparta'nın geleceği için ülkemizin kaynaklarından Isparta'nın daha çok faydalanması için ortak akılla hareket etmek önemli. Kendilerine teşekkür ediyorum. İnşallah ortak akılla Ispartamızı çok güzel yerlere getireceğiz” diye konuştu.
Birlik Başkanı Tural da “Sayın Başkanımıza yeni görevinde başarılar diliyorum. İlimizde siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları ve tüm kesimlerle ortak akıldan yana olduğumuzu her platformda diye getiriyoruz. Esnaf teşkilatı olarak Isparta için ne yapılması gerekiyorsa birlikte yapılacak her işte işbirliğine hazır olduğumuzu, beraber olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Bu noktada yapılacak herşey de varız” dedi.
Ziyaret iyi dilek temennileriyle son buldu.
•HABER MERKEZİ

Bu haber 785 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...