ISPARTASPOR ÇIKIŞ PEŞİNDE

14 Mart 2023 17:02

Pembe-yeşilliler, ligde kalması mucizelere kalan Tarsus İdmanyurduspor'la deplasmanda oynayacağı maçı kazanarak çıkışını sürdürmek istiyor.


Türkiye 2. Futbol Ligi Beyaz Grup'ta mücadele eden Ispartaspor, hafta içi mesaisinde asrın felaketiyle ertelenen Bayburt Özel İdarespor maçını bugün deplasmanda oynayacak. Bayburt Genç Osman Stadında saat 14.00'de başlayacak karşılaşmayı Sakarya Bölgesinden Levent Gümüşdere, Balıkesir Bölgesinden Enes Biroğlu ve Çanakkale Bölgesinden Tuncay Ercan isimli hakemler yönetecek.
Ispartaspor, 29 puanla 10. Sırada yer alırken kümede kalma savaşı veren rakibini evinde yenerek üst sıralara doğru tırmanışa geçmek istiyor. 11 puanla sondan birinci sırada yer alan Bayburt Özel İdarespor ise umudunu kaybetmek istemese de ligde kalması bir hayli zor.
Ispartaspor, hafta sonunda da grubun şampiyonluk adaylarından Düzcespor'u ağırlayacak.
Bu arada gruptaki diğer karşılaşmalarda ise 44 puanla zirvede yer alan Şanlıurfaspor, Play potasında yer alan Anagold 24 Erzincanspor'a konuk olacak. Şampiyonluk adaylarından Amed Sportif, Eşin Group Nazilli Belediyespor'u konuk ederken Çorum FK ise son haftaların formda takımı Afyonspor'u ağırlayacak. Esenler Erokspor ise Somaspor'u ağırlarken Menemen Futbol Kulübü ise İnegölspor'la deplasmanda karşılaşacak. Play-Off mücadelesi veren Arnavutköy Belediyespor ise Tarsus İdmanyurduspor'la deplasmanda karşılaşacak.
•HABER MERKEZİ

Bu haber 806 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...