Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlediği Basketbol Turnuvasında ŞAMPİYON DOĞA KOLEJİ

15 Mart 2023 16:55

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 6 Mart Spor salonunda 14 Mart'ta liselerarası 3x3 basketbol turnuvası düzenlendi. Turnuvaya Özel Final Akademi Anadolu Lisesi , Özel Isparta Doğa Anadolu Lisesi , Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi , Gönen Fen Lisesi ve Isparta Spor Lisesi katılım sağladı.
Tüm rakiplerini eleyip finale yükselen Özel Isparta Doğa Anadolu Lisesi ve Özel Final Akademi Anadolu Lisesi kozlarını paylaştı. Son ana kadar kıran kırana giden maçta Özel Isparta Doğa Anadolu Lisesi 17-14 ' lük skorla Özel Final Akademi Anadolu Lisesi yenerek şampiyon oldu. Mücadeleyi son ana kadar bırakmayan Isparta Spor Lisesi turnuvayı 3.'lükle tamamladı.
Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi özel öğrencisi Ahmet Okay, turnuvaya renk kattı. Öğretmeni Bilgihan Gözaçan'ıın teşvikleriyle liseler arası basketbol turnuvasına katılım sağlayan Okay, takımının en skorer ismi oldu. Okay basket atınca sahada adeta akış tufanı koptu ve duygu dolu anlar yaşandı. Öğretmen Gözaçan göz yaşlarına hakim olamadı . Gözaçan , '' Isparta'da engelsiz bir spor istiyoruz , spor evrenseldir herkes sahada eşittir. Umarım tüm meslektaşlarım bu duruma özen gösterip özel durumu olan diğer evlatlarımızı da basketbol sahalarına getirir'' dedi.
•HABER MERKEZİ

Bu haber 837 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...