ISPARTASPOR ZORLU MENEMENSPOR DEPLASMANINDA

24 Mart 2023 17:03

Pembe-yeşilliler, İzmir deplasmanında bugün karşılaşacağı Menemen Futbol Kulübü ile oynayacağı maçı kazanarak Play-Off için umutlanmak istiyor.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun düzenlediği 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Ispartaspor, Cumartesi günü Menemen Futbol Kulübü ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Menemen İlçe Stadında saat 14.00'de oynanacak karşılaşmayı Ankara Bölgesinden Burak Demirkıran, Kayseri Bölgesinden Osman Baruk ve Ankara Bölgesinden Oğuzhan Kocaçoban isimli hakemler yönetecek.
Ispartaspor 36 puanla 11. Sırada bulunurken Play-Off grubu ile arasında 5 puanlık fark bulunuyor. Pembe-yeşilliler, rakibini yenerek Play-Off için umutlanmak istiyor. Menemen Futbol Kulübü ise 32 puanla 13. Sırada yer alıyor.
Gruptaki diğer karşılaşmalarda ise 49 puanla zirvede yer alan Çorum FK, 47 puanla üçüncü sırada bulunan Amed Sportif ile deplasmanda karşılaşacak.
Haftanın maçında kazanan ekip şampiyonluk yolunda büyük avantaj yakalayacak. Liderin takipçisi Şanlıurfaspor ise son haftalarda düşüşe geçen Anagold 24 Erzincanspor'la deplasmanda karşılaşacak. Grubun iddialı takımlarından Esenler Erokspor, küme düşme hattının hemen üzerinde yer alan Batman Petrolspor'u konuk ederken Düzcespor da Arnavutköyspor'u ağırlayacak.
Play-Off hedefleyen Afyonspor, Ankaraspor'la deplasmanda karşılaşırken geçtiğimiz hafta farklı mağlup olan İnegölspor ise Somaspor'u konuk edecek. Kümede kalma mücadelesi veren Nazilli Belediyespor ise kümede kalması mucizelere kalan Bayburt Özel İdarespor'la deplasmanda karşılaşacak.
•HABER MERKEZİ

Bu haber 796 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...