ISPARTASPOR´UN CEZASI NEDENİYLE KARŞILAŞMA SEYİRCİSİZ OYNANACAK

31 Mart 2023 15:57

Pembe-yeşilliler, Pazar günü cezası nedeniyle seyircisiz oynayacağı maçta Arnavutköy Belediyespor'u yenerek tehlike potasından uzaklaşarak üst sıralara doğru tırmanışa geçmek istiyor.


Türkiye 2. Futbol Ligi Beyaz Grup'ta mücadele eden Ispartaspor, 30. Hafta karşılaşmasında İstanbul temsilcisi Kuzey Marmara Arnavutköy Belediye Gençlikspor'u ağırlayacak.
Karşılaşma yarın Isparta Atatürk Stadında saat 15.00'de oynanacak.
Müsabakayı Bursa Bölgesinden Enver Aydın, Yalova Bölgesinden Serdar İla ve Eskişehir Bölgesinden Bedirhan Soydemir isimli hakemler yönetecek.
Kritik maça Bursa Bölgesinden hakeminin verilmesi tepkilere neden oldu. Ispartaspor'un hemen 3 puan gerisinde bulunan Bursaspor ise ateş hattından tamamen uzaklaşmak istiyor. Karşılaşma Ispartaspor'un cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak.
Bu arada gruptaki diğer karşılaşmalarda ise 54 puanla zirvede yer alan lider Çorum FK, son haftaların formda takımı Ankaraspor'la deplasmanda karşılaşacak. Son haftalarda aldığı farklı galibiyetlerle çıkışını sürdüren Şanlıurfaspor, Menemen Futbol Kulübü'ne konuk olacak.
Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım ile yollarını ayıran ve düşüşe geçen lig üçüncüsü Amed Sportif ise haftayı bay geçiriyor.
Şampiyonluk adaylarından Esenler Erokspor, kümede kalması mucizelere kalan Sivas Belediyespor'a konuk olacak.
Play-Off'un iddialı ekibi Hes İlaç Afyonspor, Bayburt Özel İdarespor'la deplasmanda karşılaşırken Teknik Direktör Hikmet Sevim ve ekibi ile yollarını ayıran Erzincanspor, Nazilli Belediyespor'u konuk edecek.
Somaspor ise Düzcespor'a konuk olurken haftanın maçında İnegölspor ise Bursaspor'u ağırlayacak. İnegölspor'un 29, Bursaspor'un ise 33 puanı bulunuyor.
•HABER MERKEZİ

Bu haber 729 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...