Milletvekili Gökgöz´den Başkan Tural´a ziyaret

28 Nisan 2023 17:17

Ak Parti Milletvekili ve adayı Mehmet Uğur Gökgöz, seçim çalışmaları kapsamında Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural ve Oda Başkanlarını ziyaret etti.
Birlik Başkanı Ahmet Tural, Ak Parti Milletvekili Uğur Gökgöz'le 5 yıl boyunca uyumlu bir şekilde çalıştıklarını belirterek, “Kendilerine bu dönemde esnafımızın sorunlarını aktardık. Yeni dönemde de esnafımızın sorunlarını yine dosya halinde kendilerine de takdim ve takipçisi olacağız. Kendisine ziyareti dolayısıyla teşekkür ediyorum. Önümüzdeki seçimlerde başarılar diliyorum” dedi.
Birlik Başkanı Tural ve Oda Başkanlarına teşekkür eden Ak Parti Milletvekili ve adayı Gökgöz; “Önümüzdeki dönem için sizlerin tekrar karşısındayım. İnşallah Ispartamızın vatandaşlarımızın desteğiyle yeniden ilimizi temsil edecek ve Türkiye Yüzyılına ışık tutacak çalışmalara hep birlikte imza atacağız. Ahmet Tural Başkanımıza teşekkür ediyorum. Esnafın sorunlarına çözüm noktasında birlikte çalıştık. Önümüzdeki dönemde de esnafımız için elimizden gelen gayreti göstermeye hazırız.”

 

Bu haber 843 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...