“SEÇİME TEK BAŞIMIZA GİDECEKMİŞ GİBİ HAZIRLIĞIMIZI YAPIYORUZ”

11 Ağustos 2023 16:34

İYİ Parti Teşkilatlarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Buğra Kavuncu, Yerel seçim çalışmaları kapsamında Isparta'da İl Teşkilatıyla birlikte toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda hem yerel seçimlerde izlenilecek yol hem de partililerle fikir alışverişi yapıldı.

Isparta Meydan AVM Salonunda gerçekleştirilen program İl Sekreteri Metin Keşkekçi'nin sunumuyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından İl Başkanı Hasan Büyükçam genel konuşmalarını gerçekleştirdi. Akabinde basın toplantısına geçildi. Genel Başkan Yardımcısı ve İl Başkanı ortak basın toplantısının ardından basının sorularını yanıtladı.
Devamında basına kapalı gerçekleşen toplantıda, İl Teşkilat Başkanı İbrahim Tekeli İlçe teşkilatlarını tanıttılar. Yönetimlerle ortak toplantı sonrası, ilçe başkanları ile özel toplantı gerçekleştirildi.
Basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Buğra Kavuncu; “Haziran ayında üçüncü olan kongremizi yaptık. Olağan kongrenin akabinde Başkanlık Divanı oluştu ve biz hemen bir planlama yaptık ve Türkiye'de il başkanlarımızın birçoğunu ziyaret ettik. Bugün de o ziyaret kapsamında Antalya'daydık Antalya'dan Burdur'a geçtik şimdi de Isparta'dayız. Bugün de 3 il teşkilatımızı ziyaret etmiş olacağız. 40'ın üzerinde İl Başkanlığımızı son geçtiğimiz bir ay içerisinde de ziyaret etmiş olduk.
Bu yapmış olduğumuz ziyaretlerde iki ana amacımız var. Bunlardan bir tanesi önümüzdeki dönem teşkilat Başkanlığı olarak nasıl bir çalışma anlayışımız prensibimiz olacak onu teşkilatlarımıza paylaşmak ama ondan çok daha önemlisi kıymetli teşkilat mensuplarımızın hem önümüzdeki süreçle alakalı teşkilat başkanlığından beklenti noktasında önümüzdeki dönemde nelere ihtiyaç var bunları belirlemek ve ona göre de doğru kurguyu yapmak amacımız. Tabii gittiğimiz il başkanlıklarında hem önümüzdeki yerel seçim süreci. Geçirmiş olduğumuz genel seçim bunlarla ilgili değerlendirmeler ve onunla beraber de önümüzdeki süreci alakalı teşkilatlarımızı görüşlerinin fikirlerini alıyoruz.
Önümüzdeki süreç önemlidir, biz bir genel seçim geçirdik ve bu genel seçimde de milletimiz seçmenimiz bize muhalefet görevi verdi, iktidar olmak kadar da önemlidir maalesef doğru muhalefet yapmak memleketin milletin dertlerine ihtiyaçlarını anlamak ve bu ihtiyaçlar doğrultusunda da hakkıyla hem mecliste hem bir teşkilatlarımızda vatandaşlarımızın iktidarla alakalı sıkıntılarını iktidarla alakalı şikayetleri gündeme getirmek çok önemli. İyi parti teşkilatları bu anlayışla bu şuurla üstüne düşeni yapmakta ve daha fazlasını yapmak için de daha iyi ulaşmak için de çaba içerisindeler” dedi.
İYİ Parti yerel seçimlerde, Isparta'da nasıl bir yol izleyeceğini açıklayan Kavuncu ; “Bütün il teşkilatlarımız Isparta'da dahil yerel seçimlerle ilgili hazırlıklarımızı en iyi şekilde yapacağız. Genel Merkezimizin yapacağı tabii değerlendirme alacağı karar önemlidir, bu işte bir işbirliği olur mu olmaz mı bunu da tabi ki biz teşkilatlarımızla konuşuruz ama bir gerçek var o da şu, biz şu an itibarıyla Türkiye'de 81 ilde 973'e yakın ilçede seçime tek başımıza gidecekmişiz gibi hazırlığımızı çalışmamızı o il ve ilçedeki yerel problemlerle ilgili özellikle belediyecilik anlamında halkımızın milletimizin beklentileriyle ilgili çok kapsamlı bir çalışma yapıyoruz” dedi.

Bu haber 506 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...