MAÇIN SONUCUNU PENALTI BELİRLEDİ

18 Eylül 2023 16:42

2. Lig Kırmızı Grubun 4. Haftasında konuk olduğu Sarıyer'e 1 – 0 yenilen pembe-yeşilliler, ortaya koyduğu futbolla göz doldururken, penaltıyla sahadan mağlup ayrıldı.

B Klasman Hakemlerinden ( Ardahan bölgesi ) Doğu Yılmaz'ın düdük çaldığı Sarıyer-Isparta 32 spor maçında 1. Yardımcı hakemlik görevini Samsun bölgesinden Sezgin Şahbaz, 2. Yardımcı hakemlik görevini Ordu bölgesinden Çağrıcan Pazarcıklı yaptı.
İstanbul Maltepe Hasan Polat Stadyumunda oynanan maçı Isparta Valisi Aydın Baruş, Ak Parti Milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz, Osman Zabun, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen,
Ak Parti İl Başkanı Serkan Keskin,
Isparta 32 Spor Kulüp Başkanı Gültekin Özdemir ve 200 dolayında Isparta taraftarı izledi.

90 dakika boyunca rakibi ile başa baş ve zaman zaman da üstün bir futbol ortaya koyan Ispartaspor, rakibinin maçın 48. Dakikasında top Osman Torun'un eline çarptı. Hakem bu pozisyona penaltı verdi. Bu Penaltıyı kullanan Umut Bulut, topu ağlara göndererek takımını 1 – 0 öne geçirdi.
Ispartaspor Sarıyer maçında özellikle 2. Yarı tek kale oynamasına rağmen sahadan puansız ayrıldı.

2. Lig Kırmızı Grupta 6 puan ve sıfır averajla 7. sırada bulunan Ispartaspor, ligin 5. Haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Düzcespor'u ağırlayacak.

Bu haber 398 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...