KALECİ´LERİN REKABETİ BAŞARIYI GETİRECEK

27 Eylül 2023 16:25

Türkiye 2. Futbol Ligi Kırmızı Grupta mücadele eden Isparta 32 Spor, hafta sonunda Motolux 68 Aksaray Belediyespor'la deplasmanda karşılaşacak. Pembe-yeşilliler, zorlu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.
Ispartaspor'un kalesinde ise rekabet üst seviyede.
Ispartaspor'un file bekçileri Alp Tutar, Berk Balaban ve Batuhan Enes Yıldızdağı kalelerini gole kapatmak için yoğun bir şekilde çalışıyor. File bekçiler, Kaleci Antrenörü Caner Yaraş nezaretinde çalışmalarını sıkı şekilde sürdürüyorlar.
Ispartaspor'un sezon başında Bucaspor'dan transfer ettiği kaleci Alp Tutar, 16 yaşında Ajax altyapısında futbola başladı. Almere City, Eyüpspor, 1922 Konyaspor, Kırklarelispor , Samsunspor ve Bucaspor takımlarında forma giyen Tutar, formuyla dikkat çekiyor.
Berk Balaban ise Galatasaray altyapısından yetişerek Niğde Anadolu ve İskenderunspor'da da kiralık olarak forma giymişti. Yine genç kalecilerimizden Batuhan Enes Yıldızdağı da IYAŞ Spor altyapısından yetişerek A takıma yükseldi.
File bekçileri, rekabet içerisinde çalışmalarını sürdürüyor. Ispartaspor kalesi ise 5 gol gördü. Bunun 2'si ise penaltı. Rekabetin başarıyı getireceğini söyleyen kaleciler, tüm kenti desteğe davet ettiler.

Bu haber 363 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...