“Konuşan saat talebi anında yerine getirildi”

23 Ekim 2023 16:35

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, esnaf buluşmalarını sürdürüyor. Son olarak Kunduracılar Sitesinde toplantı öncesinde dükkanlarda esnafı ziyaret etti, hayırlı bol kazanç dileklerini iletti.
Kunduracılar Sitesi Yöneticisi Turan Saygıcı, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in ziyaretlerinden ve kendilerine bugüne kadarki hizmetlerinden dolayı teşekkür ederken, “Başkanım bizleri onurlandırdı” dedi.
Yaklaşık 50 yıl ayakkabıcılık mesleğini icra ettiğini, 6 yıl önce de gözlerini yüzde 95 oranında kaybettiğini söyleyen vatandaş “Mümkünse bir konuşan saat talebinde bulunuyorum” dedi. Bugüne kadar hep engellilerin yanında olduklarını ve taleplerine yönelik çalışmalar gerçekleştirdiklerine değinen Başkan Başdeğirmen de toplantı esnasında getirilen saati görme engelli vatandaşın koluna takarak güzel günlerde kullanması dileklerini iletti.
Başdeğirmen, “Engellilerimize her türlü desteğimizi vermeye çalışıyoruz. Bizim dönemimizden önce toplamda 30 adet akülü tekerlekli engelli aracı dağıtılmış, bizim dönemimizde ise bu rakam 336 adet akülü tekerlekli sandalye, konuşan saatler, görme engelli bastonlar ve daha çok sayıda araç gereç dağıtımı yaptık. Yine evlerindeki tuvaletlerine kadar uygun hale getiriyoruz.
Yatalak hastası varsa bir vatandaşımızın, elektrikli karyola desteği sunuyoruz.
Evde sağlık hizmetleri kapsamında teyzemizin tırnağını dahi kesiyoruz” görüşlerinde bulundu.
Kunduracılar Sitesinde bulunan Hasan Sadi Kahyaoğlu da Başkan Başdeğirmen'i sivil hayatından, ITSO döneminden ve Belediye Başkanlığından tanıdığını ve bu süreçte kendisiyle çalışma fırsatı bulduğunu dile getirdi. Kahyaoğlu,
“Başkanımız gibi bugüne kadar eğitim, kültür hayatına, ihtiyaç sahibi vatandaşlara dokunan ikinci bir şahıs olduğunu düşünmüyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız 'gönül belediyeciliği' derken Sayın Başkan belki Türkiye Cumhuriyeti tarihinde gönül belediyeciliği yapan özel isimlerden birisidir” diyerek bugüne kadar yapılan çalışmalardan dolayı
teşekkür etti.
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in Ispartaspor'a verdiği katkılar ve taraftarların deplasmana gönderilmesinden dolayı teşekkür eden esnafa Başkan Başdeğirmen, Ispartaspor ve spora olan desteklerinin süreceğini aktardı.
Andık Deresi Mesirelik Alanı gezdiğini dile getiren bir esnafta “Sayın Başkanım eline koluna sağlık çok güzel olmuş. Oraya yapımı devam eden restoranı da gördüm, çok güzel oluyor. Teşekkür ederiz”
ifadelerinde bulundu.

Bu haber 314 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...