KEMER İLÇESİNDE DÜZENLENEN MASTERLER BAHAR ULUSLARARASI FUTBOL TURNUVASINDA GÜLKENT MASTER FUTBOL TAKIMI ŞAMPİYONLUK KUPASINI ALDI

26 Ekim 2023 16:45

Antalya'nın Kemer İlçesinde her yıl düzenlenen Masterler Bahar Uluslararası Futbol Turnuvası bu sene 18-22 Ekim 2023 tarihleri arasında gerçekleştirildi. 18 takımın yer aldığı turnuva 4 grup üzerinden oynandı.
Turnuvaya Isparta'yı temsilen Gülkent Master Futbol Takımı katıldı. Grup maçlarının ardından çeyrek finale yükselen Gülkent Master Futbol Takımı, yarı finali de geçerek finalde Bağcılar Yenimahalle Master Futbol Takımı ile karşılaştı. Bağcılar Yenimahalle Master Futbol Takımını 2-0 yenen Isparta Gülkent Master Futbol Takımı şampiyon oldu ve kupayı aldı.

Isparta Gülkent Master Futbol Takımı Başkanı ve Kaptanı Mehmet İpekçi ile futbolcular şampiyonluk kupasıyla birlikte Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'i makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Başdeğirmen'e forma hediye edildi.

Isparta Gülkent Master Futbol Takımı Başkanı ve Kaptanı Mehmet İpekçi, Antalya'nın Kemer İlçesinde Nisan ve Ekim aylarında Master Futbol Turnuvalarının düzenlendiğini belirterek, turnuva hakkında bilgi aktardı.
Turnuvada farklı şehirlerden takımların yanı sıra Kosova ve birkaç ülkeden takımların yer aldığını kaydeden İpekçi, “Takımlardaki arkadaşların hepsi daha önce futbol oynamış ve yaşları 37'nin üzerindeydi. Biz de onlarla mücadele ettik. Kupayı aldıktan sonra kalbimizden ilk sizi ziyaret etmek geldi. Spora her zaman destek veriyorsunuz, ilgi duyuyorsunuz. Tüm alanlarda başarılı çalışmalarınız var. Şehrin spor altyapılarına ve Ispartaspor'a her zaman destek oluyorsunuz. Sporu seven bir belediye başkanımız olduğu için çok mutluyuz. Şampiyonluğumuzu sizinle paylaşmaya geldik” dedi.

Mehmet İpekçi, turnuvaya Isparta Belediyesi'nin Emre Mahallesi Spor Kompleksinde hazırlandıklarını belirtti. Fatih Spor Kampüsünün de hizmete girmesiyle takımların çalışma alanlarının genişleyeceğine değinen İpekçi, “Başkanımıza bu yatırımları şehrimize kazandırdığı için teşekkür ederiz” dedi.

Gülkent Master Futbol Takımı Antrenörü ve Futbolcusu Fatih Bozbaş, kendisinin futbol eğitmeni olduğunu belirterek, şehre kazandırdığı spor yatırımlarından dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'e teşekkür etti.
Başkan Başdeğirmen'in, spor yatırımlarıyla çocukların ve gençlerin gelecekteki hayallerine bir aracı olduğunu dile getiren Bozbaş, “Biz yıllardır bu şekilde spora destek veren bir belediye başkanı görmedik. Bu bizi çok mutlu ve onore ediyor. Amatör Kulüpler ve Ispartaspor'a destekleriniz için size minnettarım. Çok teşekkür ediyorum. 10-12 yıldır Gülkent Masterler olarak şehrimizi temsil etmeye çalışıyoruz. Uluslararası bir turnuva. ABD, Almanya, Kosova, Azerbaycan'dan takımların geldiği, eski Süper Lig futbolcularının da katıldığı turnuvada çok uğraşıyorduk en son kupayı aldık. Yeşil pembe renklerin ne kadar önemli olduğunu tüm Türkiye'ye gösterdik. Bu da bizi çok onore etti. Bizi kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederiz” dedi.
Manavgatspor, otel sahipleri ve iş insanlarının Isparta'ya geldiğini ifade eden Fatih Bozbaş, Kirazlıdere'den keyif aldıklarını belirterek, “Bir esnaf ve spor insanı olarak Andık Deresi ve Kirazlıdere için size çok teşekkür ederim. Isparta'ya misafirlerimiz geldiğinde götürebileceğimiz yer yoktu. Şimdi Isparta manzaralı 2 yeni bölgemiz var. 2 güzel eser. Onun için de şahsım ve ekibim adına çok teşekkür ediyorum ” görüşlerinde bulundu.
Takımın kalecisi Mustafa Turgut da yıllarca Isparta'da futbol kulüplerinde görev aldığını, şu anda mesleğine kaleci antrenörü olarak devam ettiğini söyledi. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in şehre kazandırdığı spor tesisleri sayesinde rahat bir şekilde antrenman yaptıklarını belirten Turgut, “Amatör kulüplerine destek veriyorsunuz. Sayenizde daha rahat koşullarda sahalara çıkma şansı buluyoruz. Sizi arkamızda destek olarak görmek mutlu ediyor. Sahaya her çıktığımızda siz her zaman aklımızdasınız. Ispartaspor'a otobüs kazandırdınız. Ispartaspor'da da görev aldım. Diğer illere takım otobüsüyle gittiğimizde çok güzel ağırlanıyoruz. Destekleriniz için teşekkür ediyoruz” dedi.

Spora ve sporcuya verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'e teşekkür eden Futbolcu Mevlüt Kocabaş ise “Takımda sağ açık oynuyorum. Çok emek verdik, çok uğraştık. Isparta'ya bu kupayı getirdiğimiz için çok mutluyuz” ifadelerinde bulundu.
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Masterler Bahar Futbol Turnuvasında şampiyon olan Gülkent Masterler Futbol Takımını tebrik etti. Gülkent Master Takımının yurtiçi ve yurtdışından gelen takımları yenerek, şampiyonluğa ulaşmasının çok kolay olmadığını ifade eden Başkan Başdeğirmen, “Sizleri canı gönülden tebrik ediyorum. Gülkent ismi de şehrimizin adından esinlenilmiş ve renkleri de yeşil pembe. Isparta adına güzel bir tanıtım olmuş. Bu anlamda da şehrimize katkı vermiş oluyorsunuz. Spora verilen desteğin karşılığında güzel sonuçlar alındığı zaman mutlu oluyorum. Bireysel sporcularımıza da çok destek veriyoruz. Spor alanında şehir ve ülke olarak dünyaya verdiğimiz güzel mesajlar var. Bu sene artistik buz paten şampiyonasında ülkemizin sporcusu birinci oldu. Voleybolda kızlarımız şampiyon oldular, A Milli Takımımızın başarısı da ortada. Okçuluktaki başarımız da önemli. O kadar güzel sonuçlar aldık ki bunlar bizi gururlandırıyor. Isparta'da da sporcularımız güzel işler yapıyor. Belli yaş üzerindeki gençlerimizin Master Futbol Turnuvasında şampiyon olması bizim için çok önemli. Uluslararası ve profesyonel oyuncularla oynuyorsunuz. Spora yapılan yatırımın boşa gitmediğini görüyoruz. Yeter ki sporcularımızın buna gönülden yaklaşmaları çok önemli. Göreve geldiğimiz ilk andan itibaren spor ve sporcuya canı gönülden destek veriyoruz. 22 semt sahası yaptık. Bizim zamanımızda taş koyar öyle oynardık. Çocuklarımıza semt sahalarını yaptık. 2 tane UEFA standartlarında saha yaptık. Fatih Spor Kampusunu açacağız. Orada kapalı spor salonu ve yarı olimpik yüzme havuzumuz var. Buralarda da çocuklarımızı yetiştireceğiz. 3 tane kapalı spor salonu yaptık. Daha önce bunlar yoktu. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Ispartaspor'a vatandaşımızın verdiği desteğe ben aracı oluyorum. Belediye olarak verilen bir destek yok aslında. Ben Ispartaspor'a verilen desteğe yardımcı ve köprü oluyorum. O anlamda verilen desteğin karşılığını yöneticiler ve futbolcular verince mutlu oluyoruz. Hepinize teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” görüşlerinde bulundu.

Bu haber 310 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...