Diş Hekimliği Fantom Laboratuvarı Açıldı

31 Ekim 2023 16:19

SDÜ Diş Hekimliği Fakültesi, çağdaş diş hekimliği eğitiminin gereği olan dijital teknolojileri bünyesine katmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Diş Hekimliği bünyesinde kurulan “Fantom Laboratuvarı”nın açılış töreni, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Saltan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alim Koşar, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Maden, akademik ve idari personelin katılımıyla gerçekleşti.
Törenin açış konuşmasını yapan Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Maden, daha çağdaş bir eğitime olanak sağlayan Fantom Laboratuvarının açılmasına destek veren SDÜ yönetimine teşekkür etti.
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Saltan ise “Yapılması gereken en önemli yatırım, insana ve geleceğe yapılan yatırımdır. Çalışmalarımızın hepsi gençlerimizin daha güzel yetişip geleceğe çok iyi hazırlanmaları için. Bu imkânları oluşturmak da bizim boynumuzun borcu. Laboratuvarımızın hayırlı olmasını diliyorum.”
dedi.
Konuşmalarının ardından
Diş Hekimliği Fakültesi öğrencilerinin klinikte hastalarla karşılaşmadan önce uygulamalı eğitimlerini alabilecekleri güncel teknolojiyle donatılmış Fantom Laboratuvarının açılışı gerçekleştirildi. Tören kapsamında Diş Hekimliği Fakültesi öğretim üyeleri Cumhuriyetimizin
100. yılını kutladı.

Bu haber 316 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...