IYAŞ´tan, SDÜ ve ISUBÜ´lü ÖĞRENCİLERE YÖNELİK DEV KAMPANYA ´IYAŞ GENÇ KART´ SAHİPLERİNE TÜM ÜRÜNLERDE %10 İNDİRİM YAPILACAK

1 Kasım 2023 16:27

IYAŞ Alışveriş Merkezleri, kuruluşunun 25 yılı ve Cumhuriyetimizin 100. yıldönümü dolayısıyla sosyal bir projeye imza attı.
Isparta'nın alışveriş ve yaşam merkezi IYAŞ, ilimizde bulunan Süleyman Demirel ile Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitelerinin öğrencilerine yönelik sosyal bir projeyi hayata geçirdi. Proje kapsamında üniversite öğrencileri, 'IYAŞ GENÇ KART' ile IYAŞ marketlerden yapacakları alışverişlerden raf fiyatına yüzde 10 indirim kazanacak.
IYAŞ Genç Kart sosyal projesinin protokolü Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlük makamında imzalandı. Törene Iyaş Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Dağlı, IYAŞ Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hasan Ali Meydan, Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Saltan ve Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Çatal katıldı.
* IYAŞ OLARAK GENÇLERE BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ
Kurum olarak gençlere büyük önem verdiklerini belirten IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Dağlı, bu nedenle yaptıkları çalışma ile üniversite öğrencilerinin eğitim hayatına destek olmayı hedeflediklerini söyledi.
Protokol töreninde IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Dağlı; “Gençlerimize yardımcı olmak için bugün buradayız. İnşallah gelecekte daha iyi sonuçlar alabiliriz. Öğrencilerimizi ne kadar güzel yetiştirirsek ne kadar güzel ortamlarda eğitirsek, bunlar gelecek için bizim temellerimiz olacak. Biz bugün varız yarın yokuz. Mahkeme kadıya mülk değil. Bugünlerde buradayız ama yarın olmayacağız. Onun için gençlerimizi iyi yetiştirmemiz lazım. Ahlaklı terbiyeli gençler yetiştirmemiz lazım. Bu doğrultuda yaptığımız protokolle gençlere karınca kararınca bir destek çıkmak istedik. Hocalarımıza, üniversitelerimize, canı gönülden teşekkür ederiz. Hepsine saygılar sunarız. Teşekkür ederim. “
“IYAŞ'IN GENÇLERE
YATIRIM YAPMASI BÜYÜK BİR DUYARLILIK”
IYAŞ'a üniversite öğrencilerine gösterdiği hassasiyetten dolayı teşekkür eden SDÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Saltan; “IYAŞ, Isparta halkının ortaklığıyla kurulan bir şirket. Dolayısıyla Isparta halkının üniversitede eğitim gören öğrencilerine yatırım yapıyor olması büyük bir duyarlılık. Öncelikle IYAŞ'a çok teşekkür etmek gerekiyor. Çünkü gösterdikleri hassasiyet gelecek nesillerimize bizim için önemli olan öğrencilerimize yatırım yapmayı seçmiş olması çok sevindirici. Çünkü IYAŞ hem Isparta halkının da ortağı olduğu bir şirket. Dolayısıyla Isparta halkının burada eğitim gören öğrencilere yatırım yapıyor olması büyük bir duyarlılık ben teşekkür ediyorum. Hayırlı olmasını diliyorum.”
“ ISPARTA HER ZAMAN ÖĞRENCİSİNE VEFA GÖSTERMİŞTİR”
Isparta'nın her zaman üniversite öğrencilerine vefa gösterdiğine dikkat çeken ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Çatal, “bunlardan biri hayırseverlerimizin katkılarıyla ISUBÜ'ye yapılan eğitim binasıdır. Şimdi de Isparta'nın önemli bir yıldızı IYAŞ öğrencilerimize destek veriyor” diye konuştu.
ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Çatal protokol töreninde yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: “Öncelikle ev sahipliği için SDÜ Rektörü Mehmet Hocama teşekkür ediyorum. Bugün burada yapmış olduğumuz protokol önemli bir protokol. Şehirler öğrencileri ile vardır ve Isparta'da öğrenci şehridir. Isparta şehri öğrenciye sahip çıkma konusunda çok vefa göstermiştir. Bu vefaları da görüyoruz. Kendi üniversitemizde de sonuçları görüyoruz. Bugün için üniversitemize bir eğitim binası kazandırılmasına Isparta halkının çok büyük katkıları olmuştur çok büyük emekler vermişlerdir. Bugünde bir diğer boyutta Isparta'nın önemli bir yıldızı IYAŞ öğrencilerimize hem burs vermek hem de alışverişleri çerçevesinde indirim sağlamak için bir faaliyet yürütmüştür. Bu faaliyetimiz 2023-2024 eğitim öğretim yılını kapsayacaktır. İnşallah bir sonraki süreçte bunu daha fazla yıllara yayaraktan bu protokolü sürdürmek istiyoruz. Iyaş yönetimine katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.”
PROJE 15 HAZİRAN 2024'E KADAR SÜRECEK
Proje 15 Haziran 2024 tarihe kadar devam edecek. Üniversite öğrencileri IYAŞ Genç Kartlara, SDÜ'nün Doğu ve Batı kampüsleri ile IYAŞ AVM'de kurulacak olan stantlardan ulaşabilecekler.

Bu haber 550 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...