TÜRKİYE YARDIM SEVENLER DERNEĞİ YEMEĞİNDE BULUŞAN ÜYELER HASRET GİDERDİLER

6 Kasım 2023 16:44

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Isparta Şubesi Dernek Başkanı Alev Sevük;
“Cumhuriyetimizin 100.yılını kutladığımız bu günlerde bizler de siz değerli üyelerimiz ve misafirlerimizle birlikte olalım istedik. Başta Ulu Önder Atatürk ve silah arkadaşlarını bir kez daha rahmetle, minnetle anıyoruz.
“Değerli misafirlerimiz; Bu eğitim öğretim yılında da sizlerin bağışlarıyla 100 öğrencimize burs vermeye devam ediyoruz. Yardıma muhtaç yaşlı 50 kadınımıza yılda iki kez maddi yardım yapıyoruz. Yine 3 SMA hastası çocuğumuza maddi yardımlarda bulunduk. Son yıllarda ülkemizde meydana gelen sel, orman yangını ve deprem felaketlerinde Genel Merkezimizin öncülüğünde maddi yardım, giysi, yiyecek, konteyner alımı gibi sizlerin yapmış olduğu yardımlar sayesinde afetzedelere ulaştırmış bulunuyoruz.
Bağış yapan ve gönüllü olarak derneğimize emek veren değerli ablamız Adile Işık Hanımefendi'ye sizlerin de huzurunda acil şifalar diliyoruz” dedi.
Yoğun katılımın olduğu yemekte Isparta'nın geleneksel menüsü olan Helva- kabune ikramında bulunuldu. Pandemi dolayısıyla uzun bir süredir bir araya gelemeyen üyeler bolca sohbet imkanı buldular.

Bu haber 344 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...