“Emekli üyelerimizi ev sahibi yapmak için bir Kooperatif kurduk”

17 Kasım 2023 16:09

Tüm Emekliler Derneği Isparta Şube Başkanı Hayati Yıldız ve Dernek Yönetimi ile düzenlenen kahvaltıda gazetecilerle bir araya geldi. Düzenlenen etkinlikte derneğin çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Isparta Tüm Emekliler Derneği Başkanı Hayati Yıldız, Derneğin kısa sürede Üye sayısının her geçen gün arttığını vurgulayan Yıldız, emeklilerin taleplerini yerine getirmek adına indirim anlaşmaları ve protokoller imzalayarak derneklerinin emeklilere kazanımlar sağladığını ifade etti.
Yıldız, ayrıca 10 Kasım 2023 tarihinde emekli üyelere yönelik konut taleplerini karşılamak amacıyla bir kooperatif kurduklarını duyurdu. Ocak ayında emeklilerin konut taleplerini yerine getirmek için ilk adımları atacaklarını belirten Yıldız, "Allah nasip ederse bundan sonra Isparta'da emekliler yalnız değildir." diyerek sözlerine devam etti.
Isparta'da 120 binden fazla emeklinin bulunduğunu hatırlatan Yıldız, Dernek olarak emeklilerin sesi, gücü ve taleplerinin yerine getirilmesi konusunda her zaman var olacaklarını vurgulayarak Emeklilere hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.
Yıldız, katılımlarından dolayı tüm dernek yönetimi ve basın mensuplarına teşekkür etti.

Bu haber 345 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...