“Vatandaşımızın memnuniyeti bizim için en büyük kazanç”

20 Kasım 2023 16:25

Kayı Köyü Muhtarı Aydın Kayabaş, azalar ve Belediye Meclis Üyesi Hacer Kutlu ile köy halkı Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'i makamında ziyaret ederek, köylerine doğalgaz hizmeti gelmesi ve bugüne kadar köylerine sağladığı hizmetlerden dolayı teşekkürlerini ilettiler.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in girişimleriyle merkeze bağlı köyler doğalgaz kullanmaya devam ediyor. Bu köylerden bir tanesi de Kayı köyü. Altyapı çalışmalarının tamamlandığı köyde geçen kış mevsiminde mutfakta kullanılan doğalgaz bu sene ilk kez köyde evleri ısıtacak.
Kayı Köyü Muhtarı Aydın Kayabaş, azalar, Belediye Meclis Üyesi Hacer Kutlu ve köy halkı, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'i ziyaret ederek, köylerine doğalgaz hizmetinin gelmesi ve köylerine yapılan diğer hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler. Köy Muhtarı Aydın Kayabaş, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'e köylerine verdiği hizmetlerden dolayı teşekkürlerini iletti. Kayabaş, “Köyümüze güzel hizmet veriyorsunuz, yangında evi yanan vatandaşımızın yanında oldunuz. Camimizin gasilhane, tuvaletlerinin tamiratını yaptınız. Kilit taş çalışmaları da yaptınız. Allah razı olsun, teşekkür
ederiz” dedi.
Köy halkından Ercan Döner de Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'i her zaman yanlarında gördüklerini ifade ederek, “Allah razı olsun. Sizi 8 yaşındaki çocukla da 80 yaşındakiyle de sohbet ederken gördük. Bizden birisiniz. En büyük hizmet doğalgaz. Türkiye'nin hiçbir köyünde olmayan doğalgaz bizim köyümüzde var. Allah razı olsun” ifadelerinde bulundu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, yapılan hizmetlerden vatandaşların memnun olmasının kendisini de mutlu ettiğini söyledi. Kayı köyünün Isparta'nın merkez köylerinden birisi olduğuna değinen Başkan Başdeğirmen, “Kayı köyümüz Mehmet Tönge Mahallemize komşu bir köy. Belediyelerin köy ve ilçelere hizmet vermesi mevzuat gereği uygun değil. Ancak köylerimiz ve ilçelerimizin de bizim mahallemiz olduğunu düşünerek devletimizin vermiş olduğu imkanı devletimizin vatandaşına kullanmaya çalışıyoruz. İl Özel İdaremiz köy ve ilçelerimize en güzel hizmeti götürüyor. Ancak bazen yetişemediği de olabiliyor. Bugün 204 köyümüz, 12 ilçemiz, 9'da beldemiz var. Nüfusumuzun büyük bir bölümü de kırsal kesimde yaşıyor. İl Özel İdaremize de destek olmak için elimizden geleni yapmak zorundayız. Doğalgazdan çok memnun olduğunuzu söylüyorsunuz. Geçen yıl evi yanan bir vatandaşımız vardı. Evini 2 ayda yapıp bayramdan önce teslim etmiştik. Onun dışında taş döşeme, asfalt, cami çevre düzenlemeleri ve diğer konularda belediye olarak yanınızda olmaya çalışıyoruz. Bundan da son derece memnunum. Vatandaşımızın memnuniyetini görmek bizim için en büyük kazanç. Teşekkür plaketiyle geldiğiniz için size teşekkür ediyorum. Bundan sonraki zaman içerisinde de her türlü hizmeti yapmaya hazır olduğumuzu belirtiyor, tüm Kayı köyündeki dostlarımıza selamlarımızı iletiyorum” görüşlerinde bulundu.
Kayı Köyü Muhtarı Aydın Kayabaş, bugüne kadar köylerine yapılan hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'e teşekkür plaketi verdi.

Bu haber 290 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...