“Isparta halkının hizmetkarı olacağım”

27 Kasım 2023 16:25

4 yıldır MHP Merkez İlçe Başkanı olan Osman Gülay, görevi Ahmet Oğuzhan Pesen'e teslim etti ve Isparta Belediye başkanlığı aday adaylığını açıkladı.

Gülay, basın açıklamasında şu görüşlerini dile getirdi:

“Sayın İl Başkanım, Sayın Milletvekilim, Sayın ilçe Başkanlarımız, Sayın KAÇEP başkanım ve yönetim kurulu, Sayın İl Ocak Başkanım, Sayın Belediye Başkanlarımız, Sayın İl Genel ve Belediye Meclis üyelerimiz, Kamusen ve Kamu-Sen'e bağlı Sendikalarımızın Başkanları ve yönetimleri, Sayın Türkav İl Başkanım ve yöneticileri, Mahalle ve köylerdeki Uç Beylerimiz, Uç Asenalarımız, Basınımızın güzide temsilcileri, ve siz değerli yöneticilerimiz, çok kıymetli Ülküdaşlarım, değerli hanımefendiler, kıymetli beyefendiler,
Hepiniz basın toplantımıza hoş geldiniz, sefalar getirdiniz.
Konuşmama başlamadan önce malum bugün Başbuğumuz Alparslan Türkeş beyefendinin 106. doğum günü
Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin dediği gibi:
"Liderler vardır, yaşadıkları zamanın dışına taşarlar. Liderler vardır, yaşanan destanları bizzat yazarlar. Yine liderler vardır, dünya döndükçe, insanlık var oldukça unutulmazlar, tarihteki muhkem ve mutlak yerlerini alırlar. İşte Başbuğ Alparslan Türkeş Bey böyle bir liderdir."
Başbuğum; Al bayrağı emanet ettiğin nesiller; hala senin izinde, hep senin fikrinle, bir güzel ülkünün düşünde, Liderinin ve davasının emrinde.
Doğum günün kutlu olsun Başbuğ'um!..
27 Temmuz 2020'de İl Başkanımız Hasan Basri Sönmez bey ile birlikte başladığımız, Şuan İl başkanımız Ahmet Önder Topçu bey ile devam ettiğimiz Merkez ilçe başkanlığı bayrağını Rahmetli Başbuğumuzun dediği gibi lekeletmeden, kirletmeden, yere düşürmeden bugüne kadar getirdik. Görev süremiz içerisinde ekibimizle birlikte birçok projelere, birçok güzel etkinlilere üstün başarı ile imza attık. Ayrışmadık, ayrıştırmadık, partimizi aldığımız noktadan yukarılara taşımak için azimle, gayretle ekip ruhu ile çalıştık. Bugün ise geldiğimiz noktada, yeni başarılara imza atmak için sorumluluk duygusuyla hareket ederek, Isparta halkımızın hizmetkarı olmak adına 2024 Yerel seçimlerinde Belediye Başkan Aday Adaylığı için Şerefle ve Gururla yürütmekte olduğum Merkez ilçe Başkanlığı görevimden istifa ediyorum.
Görev yaptığım bu süre içerisinde başta Eşim olmak üzere, çocuklarıma, anneme, babama, Şükran Başkanıma, Nuri Başkanıma, ismini saymakla bitiremeyeceğim yönetimimizdeki canla başla çalışan maddi ve manevi desteklerini eksik etmeyen tüm herkese, ayrıca görev süremiz içeresinde çalışmaktan gurur duyduğum Isparta belediye meclisi Grup başkanvekilimiz Oğuzhan Göker başkanım nezdinde tüm il Belediye meclis üyelerime, sonsuz teşekkür ediyorum ve görevimi, yönetim kurulu kararımız ile Sn. Ahmet Oğuzhan PESEN başkanıma devrediyorum.
Göreve gelen Ahmet Oğuzhan Pesen Başkanıma ve Teşkilatımıza her daim emirlerinde olduğumu buradan beyan ediyorum.
BENDEN YANA BİR HAK OLUŞTU İSE TÜM HAKKIM ANAMIN AK SÜTÜ GİBİ HELAL OLSUN.!!
İSTEMEDEN DE OLSA KIRDIĞIM KİŞİLER OLDU İSE VE ÜZERİMDE HAKKI OLAN HERKESTEN DE HAKLARINI HELAL ETMESİNİ İSTİYORUM.. ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN..
Şairin dediği gibi;
Sen bir devsin, yükü ağırdır devin!
Kalk ayağa dimdik doğrul ve sevin!
Mehmed'im, sevinin, başlar yüksekte!
Ölsek de sevinin, eve dönsek de!
Sanma bu tekerlek kalır tümsekte!
Yarın, elbet bizim, elbet bizimdir!
Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir!

Konuşmamı bir dua ile bitirmek istiyorum.
Ey merhametlilerin merhametlisi, Ey Rabbim zorlu bir yola daha çıkacağız sen yolumuzu aydınlat, gönlümüzü genişlet..Ya Rabbi göz aydınlığı olacak bir zafer nasip et..
HEPİNİZİ SEVGİYLE SAYGIYLA SELAMLIYORUM. SAĞOLUN, VAROLUN ALLAHA EMANET OLUN..”

Bu haber 302 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...