SDÜ Hastanesi Recep Sarı adına organize edilen 15.Halı Saha Turnuvasının Galibi Narcos Oldu

28 Kasım 2023 16:07

SDÜ Hastanesinin geleneksel olarak düzenlediği Futbol Turnuvasının bu yıl 15.si futbol sevdalısı Recep Sarı adına organize edildi. Süleyman Demirel Üniversitesi Hastanesi ve Diş Hekimliği Fakültesi çalışanlarının katıldığı turnuva büyük ilgi gördü. Çalışanların iş motivasyonunu artırması, kurumiçi kaynaşmanın sağlanması için yapılan organizasyonda sporcular ve seyirciler dostluğun ve rekabetin ön planda olduğu güzel maçlar izledi. SDÜ Hastanesi Recep Sarı 15. Halı Saha Turnuvasına 14 takım, 196 sporcu katıldı. Yaklaşık 2 ay süren turnuvada 7 'şerli 2 grup halinde yarışan takımlardan 4'er takım çeyrek finale çıktı. 8 takımın yarıştığı çeyrek finalden 4 takım yarı finale yükseldi.
Turnuvada hastane çalışanlarının oluşturduğu takımların isimleri oldukça dikkat çekici oldu.
ÇEKİRGE FC-NEJTER-İDARE-RADYO CİTY -BİLGİ İŞLEM -CSI SPARTA -ICU UNİTED- DAHİLİYE -GALACTİCOS –DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ -ACİL TIP -ANESTEZİ GÜCÜ -SARI SERON –NARCOS
Turnuvanın sonucunda 1.Narkos 2. İDARE 3. CSI SPARTA takımları oldu.
Turnuvanın gol kralı Göğüs Cerrahisi Dr. Hasan Emre Yıldırım'a, Göğüs Cerrahisi Dr.Öğr. Üyesi Süleyman Emre Akın tarafından hediyesi takdim edildi.
Turnuvanın en tecrübeli oyuncusu Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yakup Barbaros Baykal a ise hediyesini Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr.Pakize Kırdemir takdim etti.
Ödül almayı hak eden takımların kupalarını ve plaketlerini Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, SDÜ Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Kadir Burhan Karadem, Başhekim Yardımcısı Doç.Dr.Ali Serdar Oğuzoğlu, Başhekim Yardımcısı Doç.Dr.Gökçe İşcan, Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr.Pakize Kırdemir, Hastane Başmüdürü Erdoğan Taşcıoğlu, Hastane Müdür Yardımcıları Erol Yeşilyurt, Sebahattin Çam, Hastane Öğretim Üyeleri ve iş adamları
takdim etti.

Bu haber 289 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...