“GÖREV SÜREMİZ İÇİNDE SPOR YATIRIMLARINA BÜYÜK ÖNEM VERJDİK”

29 Kasım 2023 16:04

Fatih Spor Kompleksinden sonra Emre Spor Kompleksi de açılacak. 1 Aralık Cuma günü saat 15.00'de açılacak Spor Kompleksi açılışında kent protokolü Fatih Spor Kompleksinde de olduğu gibi yeşil sahada buluşacak
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in görev süresi boyunca spor ve sporcuya desteğini sürdürdü. şehre spor yatırımları kazandırılmaya devam ediliyor. Mahallelerde 20 semt sahasının aydınlatmalarıyla birlikte tamamlanmasıyla birlikte sporcuların, spor kulüplerinin ve vatandaşların kullanabilmeleri için Emre Mahallesi Spor Kompleksi'de açıldı.
Emre Mahallesi Gökçay Mesirelik alanı bölgesinde gece aydınlatmasıyla UEFA standartlarında sentetik çim saha, 2'li tip giyinme odası ve 500 kişilik çelik tribün yapıldı.
Ayrıca saha etrafına açık ek tribün yapılıyor.
Fatih Spor Kompleksinden sonra Emre Spor Kompleksi de açılacak.
1 Aralık Cuma günü saat 15.00'de açılacak Spor Kompleksi açılışında kent protokolü Fatih Spor Kompleksinde de olduğu gibi yeşil sahada buluşacak. Vali Aydın Baruş, Isparta Milletvekilleri, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, siyasi parti temsilcileri, rektörler ve kent protokolün de katılacağı maça yoğun ilgi olması bekleniyor.
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ise “Görev süremiz içerisinde spor yatırımlarına büyük önem verdik.
Şehrimize çok sayıda semt sahası ve spor kompleksleri kazandırdık” dedi.

Bu haber 266 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...