OKULLARARASI YILDIZ KIZLAR BASKETBOL ŞAMPİYONU IYAŞ SELÇUKLU ORTAOKULU 3 YILDIR ŞAMPİYONLUĞU KAPTIRMIYOR

6 Aralık 2023 16:23

Son 2 yıldır kendi kategorilerinde il birincisi olan IYAŞ Selçuklu Ortaokulu Kız Basketbol Takımı, bu yılda rakiplerini mağlup ederek 3'üncü kez il şampiyonluğunu ilan etti

Isparta'da Okullararası Yıldız Kızlar Basketbol Turnuvası tamamlandı. Son 2 yıldır kendi kategorilerinde il birincisi olan Iyaş Selçuklu Ortaokulu Kız Basketbol Takımı, bu yılda rakiplerini mağlup ederek 3'üncü kez il şampiyonluğunu ilan etti. Potanın perileri kupalarını düzenlenen törenle aldı.

Isparta'da okullar arası düzenlenen Yıldız Kızlar Basketbol Turnuvası sona erdi. Son 2 yıldır yarıştıkları kategorilerde Isparta İl Birincisi olan Iyaş Selçuklu Ortaokulu Kız Basketbol Takımı, bu yıl da şampiyonluğu kaptırmadı.
Turnuvada oynadıkları karşılaşmalardan galibiyetle ayrılan Iyaş Selçuklu Ortaokulu Kız Basketbol Takımı, turnuvanın son maçında da Mustafa Şener Ortaokulunu da mağlup ederek İl Birincisi oldular.
Okullar arası Yıldız Kızlar Basketbol Turnuvası'nın Şampiyonu Iyaş Selçuklu Ortaokulu Kız Basketbol Takımı, il birinciliği kupasını ve madalyalarını bugün düzenlenen törenle aldı.
Isparta'da son 3 yıldır yarıştıkları kategorilerde kupayı müzesine götüren Potanın Perileri, son şampiyonlukla da Isparta'yı Afyonkarahisar'da yapılacak olan Bölge Şampiyonasında temsil etme hakkı kazandı.

Bu haber 287 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...