“Futbol savaş değil, ezeli rekabet, ebedi dostluktur”

9 Ocak 2024 16:17

32 Gençlik Tribün Lideri Uğur Tarakçı, 25 yıldır dimdik ayakta olduklarını belirterek, tüm takımları en iyi şekilde ağırladıklarını söyledi.
Tarakçı, “Değerli Ispartaspor sevdalıları ve çok değerli Isparta halkı ve Somaspor tribünleri geçen sezon Isparta da oynanan Somaspor -Ispartaspor maçı sonunda aldığımız bilgilere göre Isparta çıkışında Somaspor otobüsleri taşlanması gibi tatsız bir olay yaşanmıştır. Bu olay grubumuza yıkılmaya çalışılmakta ve sosyal medya üzerinden takımımıza ve sayfalarımıza saçma sapan saldırı ve ağır ithamlar yapılmaktadır.
O dönemde açıklama yaptık , olaylarla herhangi bir alakamız yoktur , malumunuz 450 bin nüfuslu şehrimiz ve bir çok taraftar grupları vardır.
Biz şehrimize gelen tüm grupları çiçeklerle gül sepetleri ile karşılayan , özellikle KÜFÜRSÜZ besteler ile uğurlarız.
Ispartasporumuz şehrimizin bir markası ise madalyonun diğer yüzünde taraftar grubumuz 32 GENÇLİK vardır. Ve asla yok olmayacaktır bugüne kadar üstümüze oynanan oyunlar, yıkmaya çalışanlara karşı 25 yıldır dimdik ayaktayız. Her türlü oyunlarınıza karşı tertemiz dim dik , alnımız ak Ispartaspor sevenin yanında sevmeyenin karşısında her daim olacağız.
Ve şunu da ekleyelim
Futbol savaş değil, ezeli rekabet ebedi dostluktur.
Tüm gruplarımız adına ortak açıklamamızdır.”

Bu haber 218 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...