ISPARTA DEĞİŞİM ve GELİŞİM PLATFORMU DERNEĞİ (IDGEP)´ den YALVAÇ´TA KÖY OKULLARINDAKİ ÖĞRENCİLERE KIŞLIK HEDİYELER

11 Ocak 2024 17:03

Isparta Değişim ve Gelişim Platformu Derneği (IDGEP), geleneksel bir şekilde bu yıl da Yalvaç bölgesindeki 9 Köy Okulunda toplam 300 öğrenciye kışlık hediyeler dağıttı. Bu anlamlı etkinlik, Celeptaş, Terziler, Kırkbaş, Çamharman, Çakırcal, Mısırlı, Koruyaka, Yarıkkaya ve Bağlarbaşı köylerinde gerçekleşti.

IDGEP üyeleri, her köyde öğrencilerle güzel bir gün geçirerek samimi sohbetler gerçekleştirdi. Öğrencilere, eğitim hayatlarında başarılar dilediler ve onları, aileleriyle birlikte ülkelerine ve milletlerine hayırlı bireyler olarak yetişmeye teşvik ettiler.
IDGEP Başkanı Nazmi Esen, bu projeyi geleneksel hale getirmenin, topluma katkıda bulunmanın ve yardımseverliğin önemini vurguladı. Dernek yöneticileri, bu tür çalışmaların devam etmesini diledi ve bu projeye destek veren herkese teşekkür etti.
Bu güzel etkinlik, topluluk içinde dayanışmanın ve yardımlaşmanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha hatırlatırken, köy okullarındaki öğrencilere umut ve mutluluk getirdi. IDGEP, gelecekte de benzer projelerle toplumun ihtiyaçlarına cevap vermeyi sürdürecek.

Bu haber 245 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...