“SİZLERİ UNUTUP ŞİMDİ GELİP OY İSTEYENLERE OYUNUZU VERMEYİN”

16 Şubat 2024 16:52

İYİ parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Tuğlacı ve parti yöneticilerinin de katıldığı toplantıda Dernek Başkanı İbrahim Doğan, Başkan Adayı Ahmet Tural'a başarılar diledi.
ULAŞIM BİZİM İŞİMİZ
Sarıidrisli hemşehrileriyle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade eden Tural, esnaf teşkilatında uzun yıllar idarecilik yapan biri olarak bilgi birikimi ve tecrübesiyle Isparta'ya en iyi şekilde hizmet etmek için aday olduğunu söyledi.
Başkan Adayı Tural, “Ulaşımda hareketli trafiği geçitler, akslar urağan trafiği de otoparklar hızlandırır. Migros kavşağı trafiği yavaşlatıyor. Mevcut Belediye başkanı alt geçit üst geçit yürüyen merdivenli üst geçit yaparak trafiği rahatlatacağını ifade etti ama yapılmadı. Bakın bizim işimiz ulaşım. Artık tren garını oradan çıkaracağız. Raylar kalkacak. Karayolları Müdürlüğü karşısındaki alanı Şehir Hastanesiyle bütünleştirerek, o bölgedeki kurumlara akslarla araç geçişini buradan vereceğiz. Hastane bölgesine de yaya geçişi için alt ve üst geçit yapılacak. Ulaşımda akıllı kent sistemiyle vatandaşımızı durakta beklerken otobüsün hareketini takip edecek” dedi.
SU ARITMA TESİSİ YENİLENECEK
Göreve geldiklerinde Belmaş ruhunu yeniden canlandırıp 5 bin konut yapacaklarını kaydeden Tural “Yeni imar alanı açmayacağız. Kentsel Dönüşüme ağırlık vereceğiz. Belediyede Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü kuracağız” dedi. İçme suyu sorununa dikkat çeken Başkan Adayı Tural “Eğirdir Gölünü hoyratça kullandık. Göl çekiliyor. Buradan aldığımız suyu arıtamıyoruz. Su bulanık akıyor. Su arıtma tesisi 32 yıl önce açılmış. Neden bu sürede yenilenmedi? Arıtmayı yenileyeceğiz. Eski mahalledeki alt yapıları da yenileyeceğiz. Belediyecilikte önce altyapı sonra üst
yapı” dedi

HASTA YAKINLARI ARTIK
PARKLARDA YATMAYACAK
Hastanelere dışarıdan gelen hasta yakınları için Hasta Yakını Konukevi projesini hayata geçireceklerini kaydeden Başkan Adayı Tural, “Bu sayede kışın hastane koridorlarında yazın parklarda yatan hasta yakınlarının bu sorununa çare olacağız” dedi.
BENİM KAPIM
HERKESE AÇIKTIR
Sarıidrisli hemşehrilerinden destek isteyen
Tural “Herkesin bir siyasi görüşü var. Partisi var. Buna saygı duyuyoruz.
Ama bu yerel seçim. Gelin bu seçimde partilerimizi bir kenara bırakalım. Oyunuzu Ahmet Tural'a verin ki, Ahmet Tural size hizmet etsin. Ben sizlerin içindenim. Ben her gün sahadayım. Kahvedeyim. Birde benim kapım asla kapalı değildir. Belediye Başkan adayları seçilirken makam kapısını söktürecem diyor.
Ben kapıyı söktürmem ama kapıyı herkse açarım. Hangi partiden olursanız olun. Ama gelin bir değişim yapalım. 5 sene boyunca sizleri unutup şimdi gelip oy isteyenlere
oyunuz vermeyin.
Ben seçildiğimde unutursam bana da vermeyin” diye konuştu.

Bu haber 216 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...