“İktidara kırmızı kart gösterildi, Isparta´da 2. Parti konumuna yükseldik”

3 Nisan 2024 16:35

CHP Isparta İl Başkanı Vedat Şenol, parti il binasında düzenlenen basın toplantısında 31 Mart Yerel seçimleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Basın açıklamasına CHP Isparta Milletvekili Yalım Halıcı, CHP Isparta Belediye Başkan Adayı Atakan Yazgan ve partililer katıldı.
Yerel seçimlerde Türkiye'nin iktidara kırmızı kart gösterdiğini söyleyen İl Başkanı Şenol, “Ak Parti iktidara geldiğinden beri Cumhuriyet Halk Partisi ilk kez Türkiye'de 1. Parti konumuna geldi” dedi.
Seçim sonuçlarını Isparta özelinde de değerlendiren İl Başkanı Şenol, “Adayımız Atakan Yazgan ile birlikte partimiz yerel seçimlerde ilk kez ikinci parti konumuna yükseldi” diye konuştu.
Seçim süreci boyunca kendisi ile birlikte yol yürüyen herkese teşekkür eden CHP Isparta Belediye Başkan Adayı Atakan Yazgan, “Demokrasi içerisinde seçimi tamamladık. Kazanan adayımızı da tebrik ederim” dedi.
Atakan Yazgan'ın Isparta tarihinde parti olarak bir ilke imza attığını söyleyen CHP Isparta Milletvekili Yalım Halıcı, “Bu birlik ve beraberlik ile bir sonraki hedefimiz iktidar olmaktır” diye konuştu.

Bu haber 145 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...