LİGİN İDDİALI EKİPLERİNDEN ERZİNCAN SPOR İLE PAZAR GÜNÜ ATATÜRK STADINDA KARŞILAŞACAK OLAN ISPARTA 32 SPOR´DA GALİBİYET PLAY-OFF´DA YERİNİ SAĞLAMLAŞTIRACAK

5 Nisan 2024 16:40

Isparta32spor yerini sağlamlaştırmak istiyor

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden pembe-yeşilliler, bu hafta kendi evinde ve seyircisi önünde karşılaşacağı ligin iddialı ekiplerinden Anagold 24 Erzincanspor'u yenerek Play Off potasında yerini sağlamlaştırmak istiyor.


Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Kırmızı Grupta geride kalan 33 hafta sonunda 52 puanla 6. Sırada yer alan Isparta 32 Spor'un rakibi Anagold Erzincanspor ise 61 puanla 3. Sırada.

Temsilcimiz bu maçtan puan ve puanlar alarak Play Off potasında kalıp, mücadelesine devam etmek istiyor.
71 puanla ligin zirvesinde yer alan Amed Sportif Faaliyetler ise ilk yarıda düşme potasında yer alan ikinci yarıya yaptığı transferler ile iyi başlayan 44 puanla 8. Sırada yer alan İnegölspor'u ağırlayacak. Amed Sportif bu mücadeleyi kayıpsız geçerek liderliğini devam ettirmek için çabalayacak.
Liderin 1 puan gerisinde 70 puanla 2. Sırada yer alana GMG Kastamonuspor deplasmanda düşme potasının 1 puan üstünde yer alan Belediye Derincespor'u yenerek zirve yarışında yara almamak istiyor.
61 puanla 4.sırada yer alan Alagöz Holding Iğdırspor ise düşmesi kesinleşen ve son sırada yer alan Uşakspor'a konuk olacak.
57 puanla 5. Sırada yer alan İzmir Temsilcisi Menemen Futbol Kulübü Motolux 68 Aksaray Belediyespor'u yenerek Play Off potasındaki yerini sağlamlaştırma peşinde. 68 Aksaray Belediyespor ise kendi sahasında Menemen FK'yı yenerek 3 haftadır hasret kaldığı galibiyete ulaşarak 3 puanın sahibi olmak istiyor.
Play Of potasının 2 puan gerisinde 50 puan ile 7. Sırada yer alan İskenderunspor orta sıraların iddalı ekibi Somaspor'u kendi sahasında yenerek Play Off potasında yer alma hedefinde.
41 puanla 10. Sırada yer alan Karaman Futbol Kulübü , kendi saha ve seyircisi önünde 2 puan gerisinde 39 puanla 12. Sırada yer alan Ege Temsilcisi Fethiyespor karşılaşmasından 3 puanı alarak taraftarın sevindirmek istiyor.
Düşme potasının üzerinde yer alan iki ekibin karşılaşmasında Başkent Temsilcisi Etimesgut Belediyespor, İstanbul Temsilcisi Kuzey Marmara A. Ş. Arnavutköy Belediye Gençlik ve Spor'a konuk olacak. Etimesgut Belediyespor son 5 hafta'da sadece 3 puan toplayabildi. Arnavutköy Belediye Gençlik ve Spor ise son 5 hafta'da 12 puan alarak düşme potasının üstüne çıkarak rahat bir nefes alabildi.
Düşme potasında yer alan iki ekibin karşılaşmasında Düzce Cam Düzcespor, Denizlispor'u ağırlayacak. Düzce Cam Düzcespor 4 haftadır puan alamazken Denizlispor ise 4 hafta da 7 puan aldı. Düzce Cam Düzcespor 30 puanla 17. Sırada yer alırken Denizlispor ise 28 puanla 18. Sırada bulunuyor.
31 puanla 16. Sırada yer alan İstanbul Temsilcisi Sarıyerspor ise bu haftayı maç yapmadan geçecek.

Bu haber 177 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...