TİCARET BORSASI YÖNETİMİ Ş. KARAAĞAÇ İLÇESİNDE

2 Mayıs 2024 16:43

Isparta Ticaret Borsası tarafından Şarkikaraağaç ilçesinde düzenlenen üyelerle buluşma programında sorun ve çözüm önerileri masaya yatırıldı.
Düzenlenen toplantıya Yönetim Kurulu Başkanı Hüdai Şahin, Meclis Başkan Yardımcısı Ali Ak, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdülkadir Kurucu, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Bayındır ve Sadettin Güneş, Meclis Üyesi İbrahim Tortop, Genel Sekreter Veli Karaçay ile Şarkikaraağaç bölgesinde faaliyet gösteren borsa
üyeleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Yönetim Kurulu Başkanı Hüdai Şahin "Düzenlenen istişare toplantıları sayesinde üyelerimizden gelen sorun ve talepleri dinleyerek çözüm bulmak için girişimlerde bulunacağız" dedi.
Başkan Şahin yaptığı konuşmada; "Yıllık olarak ilimizde ve ilçemizde düzenlemiş olduğumuz üyelerimizle buluşma programının ikincisini Şarkikaraağaç ilçemizde gerçekleştiriyoruz. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak, varsa sorunlarınız dinlemek için buradayız. Isparta Ticaret Borsası olarak Isparta tarımıyla ilgili birçok sorunu el aldık ve çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum" dedi.
Toplantı, üyelerden gelen taleplerin dinlemesinin ardından
son buldu.

Bu haber 123 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...