Yılmaz Şener İlköğretim Okulu’nu Süleyman Demirel açacak

13 Eylül 2012 19:01

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, Yeğeni iş adamı Mesut Şener'in babası Yılmaz Şener anısına yaptığı İlköğretim okulunun açılışına katılmak üzere Pazartesi günü Isparta’ya geliyor.

İşadamı Mesut Şener merhum babası Yılmaz Şener adına yaptırdığı ve temeli 28 Ekim 2011 tarihinde atılan 24 derslikli ilköğretim okulunu söz verdiği gibi yeni eğitim – öğretim yılına yetiştirmeyi başardı. 

OKULA YILMAZ ŞENER İSMİ VERİLDİ

5 Eylül 2011 tarihinde kalp krizi geçirerek yaşama veda eden Ispartalı hayırsever İşadamı Yılmaz Şener’in adı bundan böyle, oğlu tarafından yaptırılan okul ile yaşayacak. Yılmaz Şener İlköğretim Okulu Nazmiye Demirel İlköğretim Okulu arkasında ailesine ait arsa ile bitişiğindeki hazine arsası üzerine yaptırılan 24 derslikli ilköğretim okulunun inşaatı tamamlandı ve okul eğitim – öğretim vermeye hazır hale geldi.

İŞADAMI MESUT ŞENER SÖZ VERDİĞİ SÜREDE OKULU BİTİRDİ

Okulu yapan İşadamı Mesut Şener, okulu 2012 – 2013 Eğitim Öğretim Yılına yetiştirmeyi hedeflediklerini bildirmişti. Şener, okulu tamamlayarak bu hedefini gerçekleştirmiş oldu.

OKULU 9. CUMHURBAŞKANI SÜLEYMAN DEMİREL AÇACAK

…Ve yapımı tamamlanan okul 2012 – 2013 Eğitim – Öğretim yılının başlama tarihi olan 17 Eylül 2012 Pazartesi günü açılacak. Açılışa  Okulu yaptıran İşadamı Mesut Şener’in Dayısı olan ve merhum Yılmaz Şener’in Eniştesi 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel de katılacak.

OKULUN  AÇILIŞ SAATİ:11.00

17 Eylül Pazartesi günü açılacak olan Okul için yapılacak törenin saat 11.00’de başlayacağı öğrenildi.

Bu haber 6646 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...